![]() |
Odp: Czy zabijacie swoich Simów?
Ja zabijam najczęściej emerytów, bo nie lubię nimi grać :P
Przeważnie robię pożar w domu :D Lub odpalam petardy w małym pokoju, że innym nic się nie stało ;o |
Lubie zamykać simy w jednym pomieszczeniu lub też w basenie. Najbardziej jednak lubię po prostu 'Die by files' - Użyć jednego z kodów z opcji boolProp tesTingCheatsEnabled true, tyle do wyboru :) Gdy sim mnie wkurzy ma przerąbane.:P
|
zabijam tylko dzieci, jak sa brzydkie (potwor ze mnie)
|
Nie zabijam bo po co?? Chociaż czasem z nudów zrobie pożar ale simami uciekam :P
|
Nie zabijałam umyślnie zbyt często. Tylko z nudów. Raz w ts1 zamurowałam chydraulika. Innym razem w ts2 podpaliłam albo utopiłam sima :P
|
Cytat:
|
Ja oczywiście zabijam swoich simów ;)
Uwielbiam ich podbalać i zaganiać do basenu... a potem robię cmentarzysko i wprowadzam następną rodzinkę. |
Oczywiście że tak xD
Ja lubiłam zamykać Sima w pokoju 2x2 i umieszczać tam wyrzutnię do rakiet (w sensie fajerwerków czy co to tam jest XD) |
Cytat:
|
Tak, tak. Jestem bestią. Skazuję niewinne simy na śmierć. Nie niszczę ich, gdy mam takie widzimisię - najczęściej giną simy, które mają problemy w życiu; brak pracy, złamane serce. Często zabijam też simy (a dokładniej dzieci), których rodzice nie żyją - takie simy nie mają szans na przeżycie bez pieniędzy, których nie ma, gdy nie ma rodziców.
Czasami kończę z simami, gdy mam zły dzień: na przykład kiedy coś nie wyszło po mojej myśli, lub się z kimś pokłócę. Wtedy jest mi lżej. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:18. |