![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Zaraz, zaraz...
Skad mozna sciagnac anty-cenzure? :D :| |
mam takie pytanie..
czy gwiazdy sportu mogą rozdawać autografy? mój sim jest supergwiazdorem i nigdzie takiej opcji nie ma.;/ |
moga klikasz na jakis budynek i masz wstrzymaj sesje rozdawania autografow
|
Cytat:
proszę: http://www.modthesims.info/download.php?t=343951 |
Cytat:
Jak miałam gwiazdę rocka to klikając na teatr była możliwość rozdawania autografów. A teraz...;/ |
ja mam 10 poziom w karierze sportowej i z kazdej sesji autografow zarabiam 6-7 tysiecy (ogolnie zararabiam 1200/1h - dzieki podwyzkom)
mam pytanie bo od jakiegos czasu nie mam muzyki w trybie budowania i kupowania (muzyke w radiu, w otoczeniu wsyztsko mam) ale tylko w tych 2 trybach nie mam chociaz kiedys mialem |
Jak robi się zdjęcie z komórki, okienko do "wyłapania" zdjęcia jest strasznie małe. Jak zrobić, aby było większe?
|
Nie da się :P Możesz spróbować oddalić kamerę (X), a uda się trochę więcej objąć.
|
A propos rozdawania autografów - pierwsza sesja poszła mi dobrze, za to na drugiej nie mogłam rozdać żadnego autografu, nie było w ogóle opcji 'daj autograf' mimo, że ludzie ciągle się zjeżdżali. Pod koniec sesji ta opcja pojawiła się u jednego sima, ale zanim simka do niego doszła skończył się czas. Błąd?
|
zna ktos odpowiedz? wie ktos jak roziwazac ten problem
mam pytanie bo od jakiegos czasu nie mam muzyki w trybie budowania i kupowania (muzyke w radiu, w otoczeniu wsyztsko mam) ale tylko w tych 2 trybach nie mam chociaz kiedys mialem |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:37. |