![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
przecież w dwójce można kierować większą liczbą simów :P Przynajmniej jeśli się ma insiminator xD
te "ciekawostki" mnie dobiły. Pokazali tyle fajnych rzeczy w tych filmikach, żeby później po prostu sobie napisać, że to tylko taki chwyt marketingowy. Andre to ten wku*****ący w żółtej koszulce? Jeśli kupię grę, to pierwszą rzeczą jaką zrobię będzie jego usunięcie. |
Andre jest brzydki jak noc, już lepszy był ten Olie.
|
Cytat:
To prawda, że nie będzie tych zmian stylu do mebli i ciuchów? To było ekstra :c Ahaha, odpowiedzi "guru" fantastyczne, poproszeni o podanie jakichś nowych cech wymieniają "romantyk", "gorąca głowa", "szalony", TYLE NOWOŚCI! <3 Za to nowa chyba jest "bro". Pewnie będzie dawała możliwość przybijania żółwika, yo. Podobała mi się jeszcze odpowiedź "poważnie, w the sims 4 będzie można mieć trojaczki!", jeszcze ten entuzjastyczny wykrzyknik. A to też już przecież jest, meeeh. |
^ Bo w TS4 prawdopodobnie basenów nie będzie. Gdzieś czytałem, że również nigdzie nie widać kominków, stawów czy opcji modyfikacji terenu, ale to tylko przypuszczenia.
|
:<<<<<
rany, naprawdę chciałabym być podekscytowana na tę grę, ale po prostu nie umiem. podejście EA z tym sztucznym hypem jest chyba głównym czynnikiem, nie mogę znieść jak próbują opchnąć wszystko, co już było jako "SUPERNOWOŚĆ ŁAŁ" :{ |
i jeszcze w mieście nie bedzie oceanu :> Czyli moja koncepcja z dodatkiem Woda wcale nie jest taka niewiarygodna :)
|
http://simsvip.com/2014/06/10/fz-se-the-sims-4-preview/ - Nerwus Jakiś i Paskal Dziwak?! :D:D:D:D:D
Rety, ta gra będzie NAPRAWDĘ dziwna... |
biedny Nerwus, co te eksperymenty z nim zrobiły :D Mi się wydaje, że podobieństwo przypadkowe. Skoro podobno ma to być zupełnie odrębny świat...
|
nakręcacie sie sami na te baseny, jak mogłoby ich nie byc wtff
|
no ja się nie nakrecam, moim zdaniem to że ich nie ma na zdjeciach o niczym nie znaczy xD samochodów też tyle czasu nie było, a na ostatnich zdjęciach są, więc liczę, że sie znów pojawią w podstawie
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:14. |