![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Mam dwa pytania.
1. Czy można coś zrobić, żeby screeny z gry nie były takie ciemne? Zawsze jest na nich inna jasność niż naprawdę w grze. Zależy mi na tym, bo robię dużo screenów, i chciałabym, żeby jakoś wyglądały. Z taką ciemną fotką niewiele zrobię :/ 2. I jeszcze odnośnie tego Origina - nie dość, że musiałam się tam zarejestrować, bo inaczej nie było mowy o zainstalowaniu gry, to jeszcze muszę zawsze przed graniem się logować, bo inaczej nie odpala gry :(( W sumie to nie jest wielki problem, bo później wypinam modem i wyłączam Origina, ale wkurza mnie fakt, że jak nie będę mieć dostępu do neta to sobie nie pogram. Wie ktoś, jak można ominąć to logowanie za każdym razem? ;/ |
Diana
1. Możesz spróbować robić zdjęcia frapsem. 2. Jak wejdziesz w folder z grą nie możesz odpalić z launchera? |
@up: dzięki za odpowiedzi :)
Tylko nie chcę pobierać specjalnie programów żeby screeny były lepsze... Nie można czegoś jakoś w tej grze przestawić..? Hm, spróbuję z tym launcherem, jak będę następnym razem grać. :O EDIT: Jak odpalam z Launchera też mi się to uruchamia :(( Co robić? :< |
Tutaj zadam pytanie dotyczące krówek co do store weszły.
Można je kupić gdzieś w grze, bez tego zestawu z farmy? Bo nigdzie nie widzę, a nie czuję potrzeby kupna całego zestawu dla krówek. :( |
Takie mało ważne pytanie, ale od którego dodatku pojawia się Maxis ?
Skończyłem kupować dodatki na "Zwierzakach" i pobrałem teraz aktualizację i pojawia mi się nowo logo Maxis. Od kiedy oni biorą udział w 3 ? |
Od "Studenckiego Życia" chyba
|
Dom simów nie istnieje!
Witam, problem jest taki:
wczoraj sobie grałem spokojnie z modami- wszystko było OK. Dzisiaj wchodzę, i zauważyłem, że dom w którym jeszcze wczoraj mieszkali nie jest zajęty przez nich! Wchodzę w tryb kupowania- pojawia się szpital na którym mogę budować. Próbowałem wszystkie mody wyłączyć, ale to samo! Proszę o pomoc, to mój najlepszy save ;-; |
Re: Pytania i odpowiedzi
Hmmm... wydaje mi się, że save jest niestety do wywalenia :(
|
Podłączam się pod pytanie zelmera! Próbowałam wszystkiego i już ręce opadają :(
|
Cytat:
musisz czyscic katalogi po kazdym uruchomieniu programu startu,ten plik downloadsimitd. pojawia sie po wgraniu sima |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:41. |