![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Wiem, rozumiem :). Osobiście również wolałbym pooglądać instrukcję. Nie coś powiedzą na temat innych zwierząt, bo nie wytrzymam!
|
Kurde. Ciekawi mnie postać specjalna.
|
Ja chcę ogry. <3
Zrobiłbym Shreka, Fionę, osła, i kota w butach :D |
A ja chciałabym, żeby z dzikimi zwierzętami były różne interakcje <
I jeszcze liczę na : -króliki -włochate i nie włochate pająki (ptasznik, czarna wdowa), -papugi -świnki morskie / chomiki, -węże i żółwie -różne ptactwo, -nowe gatunki ryb -no i te psy, konie, koty... Czekam na nowości ! A bez instrukcji - szkoda... |
Ja bardzo bym chciał, by z papugami/ptakami było więcej interakcji, jak np. "Ucz mówić", czy np. "Wypuść z klatki" :D
|
Zgadzam się.
I jeszcze gdy wyjdą "4 pory roku", to np. syberian husky mogłyby w zimie ciągnąć zaprzęgi, a konie - sanie.I to były nowe umiejętności.A simy uczyłyby się p[owożenia. |
Cytat:
|
Mi się wydaje, że dadzą chociażby 3 gatunki ptaków, skoro już dają papugi do dodatku do The Sims: Średniowiecze, to dlaczego nie mają dać w tym dodatku ?
|
Ja mam nadzieję, że gdy "dziczyzna" będzie chodziła po moim pastwisku dla koni ( Musi być pastwisko) i uwiężę jelenie na tym pstwisku, to będą z nimi interakcje typu : "nakarm"," oswój" itp.
A kopnie też będą mogły zaprzyjać się z sarnami, koty też, tak jak ten kot na zwiastunie ociera się o konia. I czy pies będzie mógł gonić "dziczyznę" ? DODANE : Czy ktoś tu jest ? A jesli chodzi o ptaki, to powinni dać papugi.Mozna by za pomocą suwaków lub specjalnych, gotowych już "modeli" regulowaćich wielkość, ale nie byłoby ras.Za to bylyby różne kolory i i krótkie ogony, i czuby, takie jak np. ma papuga nimfa. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:26. |