![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Ja również dziś postawiłam na Everlastinga, mój głos już został wysłany do Libby. W sumie nie jestem do końca przekonana, wciąż męczy mnie sprawa Bjork i Yuki, ale w tej chwili Ever to chyba najrozsądniejsze rozwiązanie.
|
Również postawię dziś na Evera. Wydaje mi się podejrzany. Super że jednego mafiosa mamy z głowy. Ciekawe która z nich była w mafii.
Edit: Doczytałam :D |
Czyli już wiadomo, kogo dziś odstrzelamy, tylko żeby nie okazało się, że Ever jest mieszczuchem. :D
|
Znając nasze szczęście to może być krucho... Ale nie traćmy hartu ducha.
|
Mimo tego że nie zgadzam się z Wami to również zagłosuję na Evera - jeżeli znowu sam zagłosuje na Apo to i tak nic to nie da, a jeżeli okaże się, że macie rację to może pomóc. Teraz miejmy nadzieję, że się mylę...
|
A ja zaczęłam się zastanawiać nad taką kwestią - jeżeli jedna osoba z mafii powie w tym temacie "Głosuję na Evera, bo jest w mafii", a później ktoś dołączy, następnie kolejna osoba z mafii wtopi się w tłum itd. Czy to nie dziwne. A może takim mrocznym mafiozą jest ktoś bardzo skromny?
|
Widzę, że wszyscy stawiacie na Evera, więc i ja wesprę tłum, aczkolwiek moje podejrzenia coraz bardziej kieruję się w stronę Bjork i Yuki (jak zresztą wiele osób :D)
Na początku ustaliliśmy, że z Bjork coś jest, ale ciężko stwierdzić, czy jest Cattanim czy mafią. A skoro teraz stawiamy na to, że Cattanim prawdopodobnie była muffin... Sami rozumiecie. No i mam takie wrażenie, że po tym jak był mały szum wokół Bjork, ona dziwnie ucichła... A raczej bardziej wtopiła się w tło... Ale może to moja własne wrażenie... |
A w ogóle to kurcze dość tej głupiej zabawy!!! Rozkazuję tym, którzy są w mafii, by natychmiast przyznali się do tego w tym temacie, bo jak miastowi przegrają, to Wam wszystkim konta pousuwam i tyle z tego będzie!!!
Howgh! Powiedziałam! |
Bjork, gdybyś napisała te słowa z wielkich liter to pomyślałbym, że to do mnie ;P
Odpowiem tak: jak Mery miała pod Twoim adresem zarzuty, to jej się czepiałaś. Jak ja napisałem ciekawe rzeczy na Twój temat - czepiasz sie mnie. Zauważ, że w taki sposób działa większość osób. Bo to jest jedyna szansa ujęcia kogokolwiek. Trzeba być jednomyślnymi. I to nie jest tak, że jak ktoś napisze że ktoś jest winny, to każdy od razu się na nim skupia. Ja np. nie zaglosowałem wczoraj na Ciebie, bo większe obawy wzbudzał Ciastek ;) |
Wysłałam już głos na Evera do Libby. Miejmy nadzieję że jest celny. Jednak moje podejrzenia wciąż błądzą przy Yuki.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:54. |