TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Karel13 25.07.2011 11:17

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Ja chcę centaura! xD Ale to nie ma się rozprzestrzeniać jak wampiry... Jeden na całe miasto, gdzieś w lesie.

Ejak 25.07.2011 11:26

A ja chcę Prokompsognat'a :P

Karel13 25.07.2011 11:28

Ale to nie jest mutant :).

anie_1981 25.07.2011 11:31

A ja będę oryginalna, nie chcę żadnego mutanta.... Za to chcę dużo różnych zwierząt, ich ras i interakcji Simów z nimi i zwierząt między sobą. Niech chomik obwącha papugę np. :P

Ejak 25.07.2011 11:34

Cytat:

Napisał Karel13 (Post 1421441)
Ale to nie jest mutant :).

A dlaczego, musi być od razu mutant ? Simbot, i Wymyślony Przyjaciel to też nie mutanty :P

Chociaż jeśli to ma wyglądać jak z wampirami z PZ to też nie chce magicznego stworzenia.

Lubie 25.07.2011 11:34

W "Po Zmroku" było wiadomo o tym od początku, że postacią specjalną będą vampiry.

PS. Wczoraj wieczorem na myśl mi przyszło, że może Być coś takiego jak "ośrodek adopcyjny zwierząt", i może polegać na tym, że dzwonisz usługo>ośrodek adopcyjny zwierząt i wybierasz kot/koń/pies, wybierasz płeć, wiek i imię. A rasa np. była by losowa. :D
Fajnie by było.

Ejak 25.07.2011 11:37

@up. No fajnie by było, ale mi chodziło z PZ, że jak magiczne stworzenie, ma być w całym mieście, od razu, tak jak to było z wampirami, że co drugi Sim to wampir, to nie chce magicznego stworzenia.

Lubie 25.07.2011 11:42

@Ejak. Wiem o co ci chodziło... Mi też nie o to. Jeżeli by miałby być, to tak jak mumia/WP/SimBot. Same się nie rozprzestrzeniają. I właśnie najlepiej by tak było. I samemu takiego mutanta trzeba by było stworzyć.

neville 25.07.2011 12:29

Ja myślę o wilkołaczku.

Pamiętacie KOTOŁAKA XD

Ale ja i tak chcę Jednoroshca!

Chiyano 25.07.2011 15:02

Ej, ja bym chciała szczurka, chomika i świnkę morską. Chociaż tyle i byłabym szcześliwa :D Tylko, żeby przypominały te zwierzątka, żeby można było dodać łatki i żeby była normalna klatka dla nich(nie jak w dwójce pseudo-duna), i żeby można było trzymać je po dwa(szczurki i świnki). I kilka ras świnek morskich.

Wiem, pewnie to za dużo i ea nie wprowadzi tego .___.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:27.