![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
anie_1981, akurat co do kominków to są pewnikiem; na zdjęciu, które załączam poniżej jak nic widać kominek, więc nie wiem skąd to narzekanie. :) http://pictap.pl/di-P2T8AAKB.jpg
Baseny pewnie będą, z tego co mówi Absolem. Stroje kąpielowe dojdą w dodatku o porach roku. :) Dla mnie nie są to naprawdę jakieś kluczowe elementy. |
^ Ten obrazek jest ze starszej wersji interfejsu. W tej nowej, niebieskiej już nie ma ikonki zbiornika wodnego. :) Choć oczywiście to nic nie musi znaczyć.
Btw, znalazłem ostatnio porównanie grafiki TS3 i TS4 wraz z komentarzami(niezbyt przychylnymi) odnośnie różnic. :D http://i.imgur.com/an2qGTps.jpg Mi z TS3 najbardziej brakuje tamtych drzew i wysokiej jakości tekstur. Cała reszta wydaje się być lepsza w czwórce. Chociaż ten bloom też jest irytujący. |
Jeśli stroje kąpielowe miałyby dojść dopiero w dodatku, to basenów nie będzie, bo chyba na golasa pływać nie będą :P.
|
Cytat:
Cytat:
|
^ Aaa no chyba że. Wydawało mi się, że to ten niebieski jest tym nowszym. :) Szkoda, bo był ładniejszy, a poza tym niebieski wydaje mi się kolorem charakterystycznym dla simsów.
|
Cytat:
A co do strojów kąpielowych, to raczej nie dojdą w dodatku. Jeśli baseny się potwierdzą, to na pewno będą jeszcze w podstawowej wersji gry, może po prostu jeszcze ich nie zaimplementowali. Natomiast jeśli chodzi o te dwa zdjęcia porównujące domek z TS3 i TS4 to te komentarze są na siłę wciśnięte. Większość z nich to bzdury, z których można zrobić zarówno wadę jak i zaletę. EDIT: Oh, nie zauważyłem, że Kerbi mnie uprzedził :P Ja tam uważam, że biały jest sto razy lepszy niż niebieski. Po tym niebieskim to każdy grafik od razu zauważy, że został stworzony tylko tymczasowo. |
Mi się to niebieskie podobało kolorystycznie. To białe za bardzo kojarzy mi się z facebookiem. :D Co do komentarzy, to są bzdurne, to prawda, ale część ma w sobie ziarno prawdy. Przykładowo zgadzam się odnośnie tekstur i drzew. Za to to o uszach jest zupełnie bez sensu.
|
E tam, ja uważam, że textury są bardzo ładne. Może trawa sama faktycznie taka plackowata, ale pokazane dotychczas textury drewna, kafelków czy kamienia są bardzo dobre. Natomiast drzewa to fakt, jeden z niewielu elementów nowej grafiki, która nie przypadła mi do gustu, chociaż krzewy już mi się dużo lepiej podobają.
|
Fragment zaczynający się w 5:14. Ciekawe... Ale nadal pozostaje tylko nadzieja :( |
Niebieski interfejs był ładniejszy....
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:36. |