![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Dżajawarman, Spróbuj najpierw pojechać na miejsce pracy, a dopiero jak tam jesteś kliknij na budynek i wybierz Pracuj.
Pink Panther, a nie dzieje się tak czasem gdy Sim nocuje w dodatkowym domu? Bo ja mam to samo właśnie jak Simy\zwierzęta śpią poza "głównym" domem, w dodatkowym domu lub na parceli publicznej. |
Cytat:
|
Witam wszystkich simsomaniaków ;)
Na wstępnie mojego pierwszego posta chciałbym doradzić użytkownikowi Dziurawiec_Skąpolistny Pobierz i zainstaluj program CCleaner z rozszerzeniem CCEnhancer on wyczyści większość folderów które wypisałeś w poście (WorldCaches,DCBackup,Thumbnails) i nic złego nie powinno się stać ja tak robię po każdym wyłączeniu gry i jest ok ;). Mam też jedno pytanie czy co rusz w to nowych aktualizacjach są poprawki z poprzednich ?? Bardzo mnie to interesuje. |
Z tego co wiem to nie. Jeśli chcesz zaktualizować grę z wersji 1.57 do 1.59 - nie uda ci się. Wyskoczy błąd.
|
Cytat:
|
No ja pominąłem większość oprócz dwóch ostatnich :/
Chciałbym też zainstalować wszystkie aktualizacje ale nie wiem jak to zrobić... A można skądś pobrać wszystkie aktualizacje od początku istnienia gry ? |
Najlepiej byłoby pobrać Super Patcha, np. stąd. Gra zaktualizuje się do najnowszej wersji (1.63), nie pomijając przy tym niczego z poprzednich aktualizacji :)
|
Cytat:
|
Mam problem z launcherem. To znaczy pościagałam sobie pliki sims3pack i wrzuciłam do downloads, ale gdy odpalam launchera nie ma ich w zakładce 'pobrane'.. :| Mogłabym klikać na każdy plik z osobna, ale jeśli jest jakikolwiek sposob żeby zainstalować je za jednym zamachem, albo naprawienie tego launchera?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:16. |