![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
nowin nie ma. a jak są to wszystkie już zostały napisane tutaj. wkurza mnie , że nie będzie różnej wielkości koni. o i mam nadzieję że będą różne wielkości psów i kotów a nie tylko małe i duże
|
@suomii, zgadzam się z tobą. W ts2 denerwowało mnie, że pudle były albo duże jak np... owczarki, albo znowu małe jak chiuaua. Nie było czegoś pomiędzy. Mam nadzieję, że tego nie powtórzą. :)
|
A ja się nawet nie łudzę, będą pewnie dwie wielkości psa i jedna kota, jak ostatnio. Doga niemieckiego na pewno nie zrobię, bo dog wielkości labradora to jakaś parodia. Będę mile zaskoczona, jeśli będą choćby trzy wielkości psa.
|
Suwak wysokości byłby najlepszym rozwiązaniem, ale raczej go nie będzie, wiadomo, animacje... Musieliby stworzyć osobną animację dla każdej interakcji i każdej wysokości psa. Ale jakby były 3 lub 4 stopnie wysokości, byłoby fajnie.
|
Ale mogliby zrobić tak, żeby wielkość była określona dla danych ras psów i kotów.
suomi, z tego, co widziałam, będzie teżśredni rozmiar psa, ale niejestem pewna ... |
Cytat:
Powiem Wam, że jestem nieco zaskoczona Waszym problemem - u mnie nie ma tej epidemii wampirowskiej czy gwiazdorskiej. Jest parę osobników i na tym koniec :/ |
Ja mam nadzieję, że z tym mutantem czy jak to tam nazwać, nie było tak, że stanie się plagą miasta, no i żebyc jeśli to nie bęfdzie simo-coś (np.mumia, wilkołak, wampir), tylko np. jednorożec.Statuetka w dodatku przedstawia pegaza, ale chyba ich nie zrobią :( pegazy latają , a EA się nie chce robić dodatkowej przestrezeni.
DODANE: Przed chwilą przeczytane na Zapytaj.com.pl : "Sims 3 zwierzaki już są na empik.com można je tam kupić jako edycja przedpremierowa ale twórcy dali 100 różnych gatunków psów jak i kotów ale będzie też 6 ras koni" Czyli jednak 6 ras koni.Trochę mnie to zdziwiło, nie wierzę temu na 100 %. Tu macie link do tego posta. http://zapytaj.onet.pl/Category/029,...dpowiedzi.html |
Cytat:
Macie rację, totalną parodią jak dla mnie jest to, że dog niemiecki albo co gorsza wilczarz irlandzki który jest największą rasą był wielkości pudla! Suwak wysokości by się faktycznie przydał. Do psów, kotów i do koni. Jak znam EA to pewnie te konie nie będą się od siebie różniły niczym poza kolorem umaszczenia. A konie też mają większe różnice np. trochę więcej włosów jest przy kopytach u niektórych. I sądząc po tym, że można będzie wybrać nawet niebieskiego psa to raczej nici z moich marzeń o odblokowywaniu kolorów sierści więc pewnie i obroży nie będzie nowych :( |
Cytat:
|
No fakt, post na innym forum, to żaden dowód. Żeby źródło było wiarygodne, to musi pochodzić z jakiegoś oświadczenia EA, a jeszcze lepiej wywiadu Video. Należy wziąć pod uwagę, że ten dodatek jest bardzo popularny, w dwójce Zwierzaki i pogoda były najpopularniejszymi dodatkami. Nic dziwnego więc, że teraz w necie jest tyle niepotwierdzonych plotek o trójkowych zwierzakach.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:48. |