![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
A ja już się nie mogę doczekać tego dodatku !
|
Cytat:
|
Ja trochę obawiam się o sierść tych psów
|
No tak, ale ja już nie wytrzymuję ! Co chwila patrzę , czy nie ma w tym temacie jakiś nowości.
Liczę na border collie i na petit basset grifon venden czy jak tam to się nazywa...A z resztą ! Czekam na nowości. |
Jestem ciekawa na ile realnie podejdą do opieki nad końmi. Czy będzie się je czyścić, czyścić im boksy, czesać grzywę i ogon, czyścić kopyta itd...
|
Cytat:
ale dszczotka usuwająca kurz (http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...r82648mO1XPEzf) , nie pot ze zwierzęcia.Mimo to wygląda ...hmmm..realistycznie. :D |
Cytat:
|
podobno ma być regulacja długości sierści :)
a tak w ogóle to liczę na wyżły weimarskie, akita inu, alaskan malamuty, beagle, owczarki podhalańskie... sratatata mogłabym wymieniać w nieskończoność, liczę że będzie dużo ras psów, ale najbardziej lubię kundelki :D a co do szczotki i zgrzebła, to tak na chłopski rozum: po co mieli by robić to i to, skoro i tak pewnie nie wiedzą czym to się różni. podejrzewam że zamiast kopystki będzie po prostu szczotka albo nie będzie można kopyt czyścić. |
Ale kopytka trzeba czyścić.... Musi być kopystka! Są takie fajnie kopystki, które mają też szczoteczkę... Wygodne i praktyczne :P
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:58. |