TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

carineesz 26.07.2011 14:32

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1422278)
Ale kopytka trzeba czyścić.... Musi być kopystka!

Myślę, że nie będzie. Pewnie zrobia tylko szczotkę do czyszczenia... grzbietu (?) konia.

Ja liczę na stafford'y ;) Może nie będę musiała ich sama robić tak jak w 2.

Saphira 26.07.2011 15:21

No właśnie.EA pokazał już swą niewiedzę jeszcze przed premierą tego dodatku, wystarczy.Na pewno nie zrobią żadnych innych przyrządów do pielęgnacji koni, tak jak z CAP, siodłom chyba nawet nie można zmieniać koloru ani barwy ! Jak w jakiejś ubierance !

ola2199 26.07.2011 16:44

O Boże nie mogę się doczekać po prostu buzuje !!!!!!!:)
To będzie wielki hit założę się. I jeszcze Konie chyba 20 razy oglądałam zwiastun ale szkoda że nie będzie tam innych zwierząt jak owce, krowy wtedy było by fajnie zrobić sobie wieś :D Ale no trudno chociaż Koniki będą !!!!

anie_1981 26.07.2011 16:59

I zbuduję domek na największej możliwej działce i tam będę przetrzymywać stworzenia wszelakiego typu...

ola2199 26.07.2011 17:18

A nie wiecie kiedy ma to wyjść w Anglii ?:|

nmin 26.07.2011 17:23

Cytat:

Napisał suomii (Post 1422267)
a co do szczotki i zgrzebła, to tak na chłopski rozum: po co mieli by robić to i to, skoro i tak pewnie nie wiedzą czym to się różni.

Taa, bo szczotkę i zgrzebło rozróżniają tylko nastoletni gracze, a w EA pracują pewnie sami idioci, którzy nie wiedzą, jak zajmować się koniem i w ogóle znają go tylko ze zdjęć :rolleyes: Jeśli zrobią tylko jeden przyrząd, to na pewno dla oszczędności czasu, który w grze biegnie bardzo szybko, i mam ogromną nadzieję, że tak właśnie będzie. Nie mam ochoty poświęcać na pielęgnację połowy simowego dnia, wolę skupić się na interakcjach ze zwierzęciem.

Séverine 26.07.2011 17:32

Cytat:

Napisał nmin (Post 1422347)
Taa, bo szczotkę i zgrzebło rozróżniają tylko nastoletni gracze, a w EA pracują pewnie sami idioci, którzy nie wiedzą, jak zajmować się koniem i w ogóle znają go tylko ze zdjęć :rolleyes: Jeśli zrobią tylko jeden przyrząd, to na pewno dla oszczędności czasu, który w grze biegnie bardzo szybko, i mam ogromną nadzieję, że tak właśnie będzie. Nie mam ochoty poświęcać na pielęgnację połowy simowego dnia, wolę skupić się na interakcjach ze zwierzęciem.

W 100% się zgadzam. Nie zamierzam spędzać całego dnia na to, żeby Sim mógł wyczyścić kopyta koniu. Poza tym góra po miesiącu na pewno by się wam wszystkim znudziło tracenie całego dnia na pielęgnowanie konia... W realnym świecie to bym mogła przez cały dzień bo uwielbiam konie i to żywe stworzenie ale w grze? Nie sądzę, że wytrzymałabym gapiąc się na okrągło na czyszczenie kopyt i inne :P Poza tym Mari nie zapominajmy, że w dodatku dochodzi dużo różnych zwierząt więc bezsensem (przynajmniej dla mnie) było by rzucenie pracy nad np. psami i kotami żeby zrobić nie wiadomo ile rodzajów szczotek dla koni :|

anie_1981 26.07.2011 18:02

Ale mogliby chociaż zrobić te szczotki, zgrzebła, kopystki jako obiekty dekoracyjne. Żeby w stajni "swojsko" wyglądało...

suomii 26.07.2011 18:06

nmin, mi bardziej chodziło o to, że przecież oni mogą nie wiedzieć co to jest, bo wiele osób nie wie. poza tym pewnie, że dla oszczędności czasu, przecież czyszczenie konia i tam będzie zajmować jakieś 2 simowe godziny. a szczotki, zgrzebła itp na pewno zrobią jako ozdobniki. albo ogłowie wiszące na ścianie.

Saphira 26.07.2011 19:02

no jak się popatrzy ro w niektórych rejonach nowej okolicy wygląda na wieś , więc może krowy mogłyby być i osły też do pobrania ze Store

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:46.