TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

agnieszka130187 09.07.2009 13:11

Odp: Pytania i odpowiedzi

Pisałam już o tym, że mam łatkę, ale ktoś odpisał mi, że ma również i jemu wszystkie dodatki chodzą bez problemu. Da się ją usunąć, czy tylko reinstalka gry ?

Ilona 09.07.2009 13:17

usuniesz ja tylko przez reinstalke gry

tsuuzoku 09.07.2009 13:19

wspomnieliście o Donie Lotario. gdzie go mogę spotkać? gdzie on mieszka?

agnieszka130187 09.07.2009 14:25

Reinstalka też niestety nie pomogła, nie wiem dlaczego ja nie mam w grze tych włosów. :(
Hack na umiejętności i na punkty szczęścia życiowego działa bez problemu, chyba będę musiała poczekać na kręcone włosy, aż EA zrobi je w nowym dodatku.. ehhhh

Mamełe 09.07.2009 14:27

Cytat:

Napisał agnieszka130187 (Post 1069029)
Reinstalka też niestety nie pomogła, nie wiem dlaczego ja nie mam w grze tych włosów. :(
Hack na umiejętności i na punkty szczęścia życiowego działa bez problemu, chyba będę musiała poczekać na kręcone włosy, aż EA zrobi je w nowym dodatku.. ehhhh

A masz ten plik Resource.cfg?

Merve 09.07.2009 14:51

A ja mam takie pytanie. Bo mój Sim chodził na różne kursy, np. na kurs gitary. I później już z takiego kursu nie mógł skorzystać. Czy te kursy są "jednorazowego użytku"?

agnieszka130187 09.07.2009 14:54

Cytat:

Napisał Mamełe (Post 1069038)
A masz ten plik Resource.cfg?

Tak ten plik powinien być w The Sims 3 prawda ?
Mam go już jakiś czas, bo był także potrzebny do hacków...

Chyba są tylko jednorazowego użytku, mój Sim miał tak samo, mógł zrobić tylko po jednym kursie z każdej dziedziny.
W sumie to fajne, bo jak zrobiłam kurs z ogrodnictwa, to dostałam trochę nasion. :D

Miko 09.07.2009 19:04

Mój Sim spłodził dziecko i mieszka ono ze swoją mamą, więc może wie ktoś czy można je wziąć do siebie? Gdy trzymam je na rękach i klikam na miejsce przed moim domem i wybieram opcję by pójść tam razem z nim to pojawia się komunikat, że 'niektóre dzieci nie nadążają, bo jest za mało dorosłych by je nieść" :| Zależy mi na tym, bo matka mojego dziecka w swoim domu nie ma pokoiku dla dziecka, robi ono pod siebie i śpi na podłodze :F

qwerty12345 09.07.2009 20:20

a ja mam pytanie z innej beczki(moze malo wazne ale jednak) - pytanie do ludi grajacych bez kodow:
1. ile macie rachunku? - ja mam 2000
2. ile zarabiacie na godzine - ja 1300/1h

Levkoni 09.07.2009 20:23

Cytat:

Napisał Lattine (Post 1068023)
A ja nie. Mam epicką długość życia więc musiałabym czekać 27 dni :P

Właśnie z tego powodu ustawiłem długość życia sima na długie, bo męczyły mnie gówniarze małe... prawie 30 dni wycia i smrodzenia, o matko...

Cytat:

Napisał tsuuzoku (Post 1068942)
wspomnieliście o Donie Lotario. gdzie go mogę spotkać? gdzie on mieszka?

W Riverview, gdzieś tam ma swój "domek", taki stary jakby magazyn.

Padzi - w TS3 nastolatkowie, dorośli i starzy mają takie same głosy... Chyba, że chodzi Ci o to, że wszystkie głosy są identyczne. Ja tak miałem na początku i nie wiedziałem o co chodzi, niby regulacja grubości głosu była, ale i tak były takie same. W końcu się kapnąłem, że trzeba było ustawić jakość dźwięku wyższą :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:57.