![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Mam takie pytanie bo narazie nie doszedlem do tego szczebla "gwiazda rocka" i jeszcze daleko, ale to jest najlepiej platna praca??? Slyszalem ze daje sie koncerty ale ile mozna zarobic? I codzinnie sie zarabia czy zaleznie od koncertow?
|
Mam malutki problem. Znalazłam w sieci pliczek Shaders_Win32.precomp sprawiający że mozaika przy takich czynnościach jak np. prysznic całkowicie znika. Choć z początku miło było nie widzieć 'upierdliwych kwadracików', tak teraz ich brak staje się kłopotliwy. Chciałabym przywrócić oryginalny wygląd gry nie ryzykując utraty dotychczasowych osiągnięć.
Możesz podesłać mi plik Shaders_Win32.precomp z katalogu bin utworzony przy instalacji Sims3? Ważne aby pasował do zwykłej edycji. |
przecież masz go na płycie z gra?otwórz płytę i skopiuj plik
|
:O Rzeczywiście ( _ _ )
Dzięki (≧∀≦) |
Cytat:
Koncerty mozna dawac osobno, w np wolne dni, mozna wystepowac w czasie pracy (opcja "wystepuj") oraz zarabiac na ulicy. Nie pamietam, czy mi cos za koncerty placa (jestem na przedostatnim szczeblu :[). btw, moje pytanie; czy istnieje tu cos w rodzaju eliksiru zycia jak w ts2? |
Kwiat życia wydłuża. A jak będziesz miała kwiat śmierci w wyposażeniu to Cię kostucha nie zabierze;)
|
Ambrozja cofa do początku grupy wiekowej,coś jak eliksir życia z ts2
|
Witam :)
Jestem tu nowa i mam kilka pytań , pewnie już ktoś je zadawał, ale muszę i ja ;D 1. Jak można zrobić videostory w TS2 ? 2. Po ściągnięciu hack'ów (np. ubrań) jak się je wgrywa ? Z Góry dzięks za odp ;)) |
Chciałbym się dowiedzieć, które rodziny to Nowak, Biedak, Marzyciel i Langerak, bo denerwują mnie pomieszane nazwiska polskie i angielskie...
|
Kasia Langerak to Klementyna(?) Lada. Pozostałych raczej nie ma.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:36. |