TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

tomaszek13 09.07.2009 20:45

Odp: Pytania i odpowiedzi

Mam takie pytanie bo narazie nie doszedlem do tego szczebla "gwiazda rocka" i jeszcze daleko, ale to jest najlepiej platna praca??? Slyszalem ze daje sie koncerty ale ile mozna zarobic? I codzinnie sie zarabia czy zaleznie od koncertow?

'Mu 09.07.2009 21:35

Mam malutki problem. Znalazłam w sieci pliczek Shaders_Win32.precomp sprawiający że mozaika przy takich czynnościach jak np. prysznic całkowicie znika. Choć z początku miło było nie widzieć 'upierdliwych kwadracików', tak teraz ich brak staje się kłopotliwy. Chciałabym przywrócić oryginalny wygląd gry nie ryzykując utraty dotychczasowych osiągnięć.

Możesz podesłać mi plik Shaders_Win32.precomp z katalogu bin utworzony przy instalacji Sims3? Ważne aby pasował do zwykłej edycji.

Ilona 09.07.2009 22:38

przecież masz go na płycie z gra?otwórz płytę i skopiuj plik

'Mu 09.07.2009 23:54

:O Rzeczywiście ( _ _ )

Dzięki (≧∀≦)

Odyn 10.07.2009 00:30

Cytat:

Napisał tomaszek13 (Post 1069560)
Mam takie pytanie bo narazie nie doszedlem do tego szczebla "gwiazda rocka" i jeszcze daleko, ale to jest najlepiej platna praca??? Slyszalem ze daje sie koncerty ale ile mozna zarobic? I codzinnie sie zarabia czy zaleznie od koncertow?

tak, jest to ostatni szczebel kariery, o ile oczywiscie nie wybierzesz po drodze zawodu muzyka symfonicznego.
Koncerty mozna dawac osobno, w np wolne dni, mozna wystepowac w czasie pracy (opcja "wystepuj") oraz zarabiac na ulicy. Nie pamietam, czy mi cos za koncerty placa (jestem na przedostatnim szczeblu :[).

btw, moje pytanie; czy istnieje tu cos w rodzaju eliksiru zycia jak w ts2?

Aya de Chat 10.07.2009 06:03

Kwiat życia wydłuża. A jak będziesz miała kwiat śmierci w wyposażeniu to Cię kostucha nie zabierze;)

Ilona 10.07.2009 09:15

Ambrozja cofa do początku grupy wiekowej,coś jak eliksir życia z ts2

ovcia 10.07.2009 09:39

Witam :)

Jestem tu nowa i mam kilka pytań , pewnie już ktoś je zadawał, ale muszę i ja ;D

1. Jak można zrobić videostory w TS2 ?
2. Po ściągnięciu hack'ów (np. ubrań) jak się je wgrywa ?

Z Góry dzięks za odp ;))

Mere 10.07.2009 10:01

Chciałbym się dowiedzieć, które rodziny to Nowak, Biedak, Marzyciel i Langerak, bo denerwują mnie pomieszane nazwiska polskie i angielskie...

Beep 10.07.2009 12:21

Kasia Langerak to Klementyna(?) Lada. Pozostałych raczej nie ma.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:36.