![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
To porównaj daty zapisów i spróbuj załadować poprzedni.
|
Czy da się zrobić coś, żeby na zdjęciach robionych Frapsem nie widniała ramka pauzy, dymki w prawym górnym rogu i cały panel, tak jak TUTAJ? Czy po prostu trzeba robić zdjęcia, które da się potem wykadrować?
|
Żeby usunąć panel i te infomacje na górze wciśnij TAB, żeby nie było czerwonej ramki musisz wyłączyć pauzę
|
Czyli program robi po prostu screeny? A istnieje jakieś inne cudo, którym można robić zdjęcia w grze? (no cóż, znam się tak bardzo :D)
|
Tak, to jest typowy program to screenów. Ja zawsze robiłam zdjęcia po prostu klawiszem C. Tragedii nie było :D
|
Ja robię tak samo jak Kędziorek. Wyjątek jest wtedy, gdy chcę screena z menu gry, moda, albo jak chcę zrobić fotki drzewka genealogicznego. Do w/w akcji używam Frapsa po prostu.
|
Mam pytanie, czy tylko ja mam problem z czytaniem małym dzieciom do snu? :| Od pewnego czasu kiedy chcę dokonać tej interakcji małe dziecko jest odkładane przez dorosłego Sima do kojca po czym staje się mutantem (rozciągnięte ręce i nogi, stoi na baczność) dorosły nie czyta (ma książki odpowiednie dla dzieciaków) a interakcja się kończy jak gdyby nic. Na początku wszystko działało normalnie. Ściągam różne rzeczy z internetu ale zawsze ze sprawdzonych stron więc to chyba mało prawdopodobne żeby one zawiniły? Proszę o jakieś rady :(
Tak wygląda czytanie na dobranoc... [IMG]http://i57.************/msehcp.jpg[/IMG] |
Czy można byłych partnerów na powrót ze sobą związać?
Mam taką byłą parę, są już dostępne wszystkie romantyczne interakcje oprócz propozycji związku, a chyba powinien być jakiś sposób na to. |
Musisz wykorzystywać interakcje "Przyjazne...", żeby ich ze sobą tak jakby od nowa zaprzyjaźnić, mimo iż masz cały pasek relacji na zielono ;) W pewnym momencie opcja małżeństwa pojawi się sama (oczywiście w "Romantyczne..."). Też jakiś czas temu miałem z tym problem :D
|
KarolinaJ albo to bug albo wina jakiegoś dodatku z neta.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:31. |