![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
simka334player, to z tymi strefami w mieście to akurat proste jest. Podobnie jest np w Tomb Raider Angel of Darkness, w Parisian Getto. Po prostu idziesz i w pewnym momencie masz ekran ładowania, bo inna część dzielnicy musi się załadować. Ten podział miast na strefy to tylko podział graficzny. I tak większość danych dotyczących mieszkańców, to tylko wiecznie zmieniające się statystyki, kto z kim hajtnięty, z kim ma dzieci, kogo nienawidzi, gdzie pracuje i jak bardzo nie lubi swojej pracy :P
octavessens, tak jestem hejterką, bo wkurza mnie to, że firma leci w kulki i obcina grę jak tylko się da... Nie ma CASt'a, nie ma basenów, jest za to kiszkowata graficzka rodem z Doliny Muminków. Ale spoko, Ty i inni będzie mogli odsapnąć, bo już nie napiszę ani słowa w tym temacie. Dziwi mnie tylko to, że co by firma nie wymyśliła, to są tacy, którzy kupią taki bubel, tylko i wyłącznie dlatego, że to Simsy. To jest też powód dla którego śledzę niusy, bo zawsze ma się nadzieję, że ulubiona gra jednak będzie się jakoś prezentować. Na tą metę jednak już niczego nie zmienią, bo przecież amerykańskie dzieci wszystko kupią... |
Cytat:
Ja na grafikę nie zwracam za bardzo uwagi, ta nie jest zła, a simom się nie przyglądam, po prostu każę im coś robić i tyle, A jeśli dzięki temu, że grafika różni się od tej w TS3 (mniej detali i inne takie) gra ma działać płynniej to jestem za. |
Hej:D
Przeglądam ten temat od początku, rozmowy są naprawdę fascynujące i postanowiłam też się wypowiedzieć. Kiedyś grałam w TS1, potem w TS2 a teraz mam tylko TS3 i wszystkie te gry lubię. W TS3 kocham to że świat jest otwarty i mogę chodzić po całym mieście i według mnie jest to największa zaleta, owszem mi też pojawiają się błędy i mam problem z wielopokoleniową rodziną ale i tak lubię grać w tą grę. Co to TH4 na razie mi się wszystko podoba, grafika też jest fajna w końcu to gra a nie życie. Sama robię zdjęcia do opowiadania ale jakoś nie przeszkadza mi to że coś jest plastusiowe. Wiem że wielka dyskusja toczy się nad basenami, uważam że powinny być w podstawie i pewnie będą, ale nawet jeśli nie raczej tego nie odczuję. Moi simowie bardzo rzadko korzystają z basenów a jak już to publiczny tylko wchodzi w grę bo sama może z raz zbudowałam basen jakiejś rodzinie. Więc jakoś tego nie przeżywam. Filmiki widziałam, podoba mi się że jest bardzo dużo różnych stylów na przykład w ciuchach. Fryzury też wydają się fajne, różnorakie. Też trochę boję się tej emocjonalności, no ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Bardzo jestem też szczęśliwa z faktu dania przykładowych twarzy przedstawiających różne narodowości, to jest świetne. Podsumowując bo nie chcę się rozpisywać, mi gra się podoba, oczywiście pewnie ma wiele minusów jak każda odsłona, ale to pewnie wyjdzie w praniu. Pewnie ją kupię, ale na pewno nie zaraz po premierze, bo jest dla mnie za droga. |
http://37.media.tumblr.com/4977130f8...3w8o1_1280.jpg
FAN ART, aczkolwiek nie obraziłabym się gdyby simowie tak wyglądali :lol2: @Kędziorek: Za duże zdjęcie |
Arwena a ja tak. Zupełnie mi sie to nie podoba, zwłaszcza jeśli sobie wyobrażę takiego sima w ruchu, w codziennej grze a nie w pozowaniu do jakiegoś foto story czy do prezentowania ciuszków do ściągnięcia.
|
Cytat:
|
xheyanna dzięki :) zapomniałam już o tym filmiku. Czyli nie pomyliłam się co do tej ikonki :D
A przy okazji, pamiętam jak niektórzy przeżywali wtedy, że tak mało będzie ubrań i fryzur w TS4, a tu proszę ... ile zmieniło się od tamtej pory. |
Cytat:
EDIT: Co do filmiku to jestem zachwycona :). Już się nie mogę doczekać aż stworzę pierwszą rodzinkę :). |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:17. |