TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Jak wygląda życie twoich simów w the sims 2? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=10736)

Upadła Dusza 17.02.2009 11:39

Odp: Jak wygląda życie twoich simów w the sims 2?

Różnie.
W jednej rodzinie całkiem zwyczajnie, kochająca się rodzinka, dwoje dzieci, żadnych problemów, żyją sobie w szczęściu.
W innej rodzinie mam małżeństwo którzy są mordercami, lubią patrzeć jak simy powoli umierają, zwabiają swoje ofiary do pokoju z którego tylko oni mogą wyjść, przetrzymują ich tam, na jednej ścianie mają szybe i przez nią patrzą na umierających simów.
Jeszcze w innej, jest małżećstwo z jednych dzieckiem, nastolatkiem, rodzice sypiają z kim popadnie, oboje wiedzą o zdradach, zawsze się kłucą, ale nie rozwodzą się, z synem nie mogą się dogadać, nie raz już uciekał z domu, nie mają dobrych relacji.
Jakaś tam inna rodzina, tzn jeden sim, jest wampirem który chce aby całe miasto było siedliskiem wampirów, więc pokolei przemienia swoich przyjaciół.
W każdej rodzinie życie toczy się zupełnie inaczej.

Abigail_Kocur 20.02.2009 21:03

Staram się by życie moich Simów toczyło się w miarę normalnie,nie robie udziwnień.Rozmnażają się,umierają i tak w kółko :)

molly1999 01.03.2009 14:39

Cytat:

Napisał Lea (Post 271417)
Chciałam im stworzyć życie bez zmartwień i usłane różami ale się nie da. Nawet jeśli wpisuję kod na kase (mam taki jeden domek) to i tak maja zmartwienia i bardzo trudno im zapewnić platynowy status.

jest taki kod na platynową aspirację boolprop testingCheatsEnabled true
potem shiftem klikasz na sima i:set aspiration i wybierasz max ale morzesz ustawić na inne

Ana021 12.02.2010 09:25

U mnie zazwyczaj jest normalnie,chociaż mam swoje ulubione rodzinki,których życie wygląda bajecznie ;)

ewelina17i4 12.02.2010 15:18

u mnie jest życie bez zmartwień.Choć raz simową rodzinkę kilka razy odwiedził komornik i opieka społeczna

Sherlock 13.02.2010 20:22

Normalne życie ;P

Antesia 14.02.2010 13:02

Ja też wybrałam normalne życie, ponieważ lubię prowadzić takie rodzinki. Trochę oczywiście używam kodów ale wiedzie im się dobrze i tak mi pasuje. Czasami tworze rodziny które maja ciekawsze życie ale przeważnie umierają i nie dożywają starości :P Najbardziej podobają mi się rodzinki z 4 dzieci i dwojga rodzicami. Nie lubię romansów z opiekunkami ..;))

aluminium. 14.02.2010 13:33

U mnie zazwyczaj jest normalnie prócz tego, że czasem ktoś umrze, przyjdzie komornik, ktoś sie pobije itd.

GaGasz 16.02.2010 12:11

u mnie zdecydowanie w większości wenezuelska telenowela ;P
Najpierw jest szczęśćliwa rodzink,a facet & facetka która jest w ciąży xD
Ale mi się nudzi to zaczynają się romanse itd. XD
Są jednak rodziny na których mi zależy i dlatego ich nie psuje ;p

Elizabeth Swann 20.02.2010 18:45

zycie mojej rodzinki to mieszanka. Facet - Rafał romansuje, pracuje - telenowela, Maja - poszukuje ufo, pracuje i żyje bez zmartwień, ich syn, Michał prowadzi normalne życie ze swoją żoną marceliną, ich córka, Róża, ma życie - horror.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:13.