![]() |
Apes666 a co myślałeś!! Hehehhehe :D :D :D Kasandra miała dalsze rodzeństwo!!
|
Apes to dziewczyna... :| Ja nie pamiętam już, ale chyba najgłupszą obawą jest "Użycie publicznej toalety" czy jakoś tak. :|
|
A ja kiedyś miałaś baaardzo głupią rzecz :D Moja simka dopiero co stała się z nastolatki dorosłą, nawet nie zaczęła pracować a już miała pragnienie "Przejść na emeryturę" ;)
|
W jakiejś obskurnej restouracyjce to wielu ludzi brzydzi się pójść do toalety..
a Kasandra nie ma dalszego rodzeństwa prostym sposobem, gdyż po mojej okolicy chodzi kilka Majek Ćwir, jedną mam od Góralki, tą, o której pisałam, a u mnie ona porzuciła rodzinę i jest sama - reszta została w Dziwnowie, więc Kasandra o niczym nie ma pojęcia. A druga Kasandra, która była w grze od początku ma około pięćdziesięciu wnucząt i dawno już nie żyje. |
Jest jeszcze jedno beznadziejne pragnienie które mnie poprostu dobija!!! Moja simka chce sie wyprowadzić chociaż mieszka sama! Nie głupie?
|
Moja simka raz miała: "20 wnuków" Kto normalny chce mieć 20 wnuków?!
|
Najciekawsza aspiracja: mieć niemowle
Najgłupsza aspiracja: zjeść kanapke z szynką Najciekawsza obawa: nie mam Najgłupsza obawa: mieć niemowle w tym samym czasie mieć to samo w aspiracjach p.s.Jak wymknąć się z domu??!! |
ja miałam emerytkę któr chciała miec dziecko a przecież nie może :O :O
|
Cytat:
|
Uhehehe
Najgłupsza obawa? ==>skorzystać z toalety publicznej....... :rofl:
Najciekawsza aspiracja==>bardzo ambitna osiągnąć max w rozwoju wszystkich umiejętności B) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:48. |