![]() |
Odp: Dom czy Akademik?
Akademik bo ma się do kogo buzie otworzyć :D
|
Oczywiście, że w akademiku ;) Jest więcej ludzi, można pogadać poduszką kogoś zdzielić :D I w ogóle w akademiku jest znacznie lepiej
|
Akademik jest fajny ponieważ jest tam dużo ludzi, ale jakoś nie lubię ich zbytnio (nie mam pojęcia dlaczego). Własny dom jest fajny ponieważ można założyć bractwo i w ogóle własne jest własne :D ale moich studentów na to po prostu nie stać =[
|
Akademik.
Tylko raz mój sim zamieszkał w domu, jak pierwszy raz wysłałam sima na studia, nie wiedziałam jeszcze co i jak, a że nie było go stać na dom, to razem z nim wprowadziłam 7 innych przypadkowych simów. Swoim simem cały czas się zajmowałam, a pozostałymi tylko czasem. Później innym simem chciałam zobaczyć jak to jest w akademiku i spodobało mi się. Od tamtej pory wybierałam tylko akademiki. |
Ja najpierw gram trochę w akademiku.
Sim poznaje nowych ludzi itp. A po jakimś czasie przeprowadzam go do niedużego domku. Wtedy może nadal spotykać ze znajomymi. Ale ma więcej miejsca i prywatności . ^ ;) |
ja wolę akademik, bo jest o wiele ciekawiej.
|
Akademik zdecydowanie. Można poznać wielu simów bez potrzeby wyjeżdżania na parcelę publiczną, a znajomości się przydają do awansów w dorosłym życiu :) Granie studentem w domu jest dla mnie troszkę nudne, praktycznie to samo co życie w normalnym otoczeniu, tylko sim idzie na uczelnię zamiast do pracy.
|
Na troszkę akademik a potem dom :-)
|
Ja jeszcze nie mam "The Sims 2 Na Studiach" ale jak będę miała to będę wybierała Akademik ;) A po skończeniu studiów własny dom :)
|
Zdecydowanie akademik, ponieważ jak pisali przedmówcy istnieje ogromna szansa poznania nowych przyjaciół, w akademiku już mamy wszystkie niezbędne sprzęty do nauki oraz można zaoszczędzić trochę pieniędzy na dalsze życie.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:27. |