![]() |
mam drobne pytanko.....o jakich przyjęciach mowa....o takich z balangi? czy są jakieś organizowane w dzielnicy showbiznesu? bo coś ktoś kiedyś pisał że w instrukcji o nich jest....a ja nic takiego nie zauważyłam
|
Sahemowi zapewne na 90% chodzi o przyjęcia z balangi. ;)
|
http://members.lycos.co.uk/anez/nagrody.jpg
oto nagrody które zdobyła moja gwiazda - poznajcie wszechstronnie uzdolnioną Akkiris Elynlai - ma wszystkie możliwe nagrody jakie tylko się dało zdobyć - ciężko było ale się udało :D (część brązowych sprzedałam - bo było ich więcej) |
A..a..ale mnie zatkało!Anez,ile ty czasu spędziłaś na zdobywaniu tych nagród?
Chyba wieki!Ja długo gram w Gwiazdę ale tylu nagród w życiu nie zdobyłam! Jestem pełna podziwu! :D Gratuluję! A tak pozatym fajne ściany,okna i Simka. |
Cytat:
|
brawo brawo!! ja tam miałam tylko 17 :( -_- ale mi sie juz więcej nie chce :P
|
tak właściwie nie wiem jak długo nią gram... musiałabym sprawdzić ile simowych dni upłynęło odkąd ona tam mieszka i zarabia jako gwiazda...
na początku nagrody zdobywałam grając, śpiewając na chybił trafił... z tego czasami wychodziły brązowe statuetki (ale częściej obniżanie ilości gwiazdek :D) potem obrałam taktykę: kartka + długopis = zadowolenie filmowców i pozostałej artystycznej hałastry :D ale Akkiris szybko się męczyła w pracy i szło to bardzo powoli... teraz jest uzależniona od zdobywania nagród - bo na koniec wstawiłam do miejsca jej pracy taki magiczny przedmiocik poprawiający na maksa humor i teraz może grać tam non stop :D i nagrody lecą :D |
Hej!Ja też stosuję taką technikę!A dokładniej to np. A+K+E i wtedy skreślam ten motyw co im się nie podobał itd. ;) I mam chyba to samo urządzenie poprawiające humor czyli taki jakby barek.
|
Spokojnie. Ja na twoim miejscu nie martwiłabym się, że nie mam wielbiciela. Wszędzie za tobą by łaził i non stop robił zdjęcia. Jak byś już zdobyła nagrodę to on i tak by ją w nocy ukradł. A jeżeli chcesz dostać nagrodę za popularność rozdawaj dużo autografów, zawieraj dużo nowych znajomości itp. Pamiętaj o tym,że dostaniesz tę nagrodę jeżeli jesteś gwiazdą. :huh: :huh: :huh: [/CODE]
|
Kiedyś dostawałam bardezo dużo. Dziś też jeste gwiazdą, ale już żadnej nie dostaję. Czy jeszcze ktoś tak ma ? a może wie dlaczego już nie dostaję ? :wub:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:37. |