![]() |
Cytat:
|
a co do rozmnazania ich to nic nie slyszalam !?
|
Jak są dwa smoczki, to wtedy mogą się gonić i zaczynają się lubieć, kochać i jest smoczek. Ja osobiscie tego nie miałąm, ale słyszałam o tym.
|
Żabka.Serio? HEH.A to dopiero :lol: musze to ZARAZ WYPRÓBOWAĆ!!!
|
a po ilu dniach wykluwa sie smoczek (urodzony)???
|
Chyba tak jak normalny. Ale nie wiem czy trzeba się nim opiekować. Chociaż... może on się nie wykluwa tylko jest od razu?
|
Ja najpier mialam jednego smoczka a po kilku dniach kupilam nastepnego... czyli gdzies tak po 10 dniach zrobil i sie smoczek ale mysle ze czas tu nie gra roli tak samo jak z simami... co po 10 dniach masz dziecko? :D To chyba tez zalezy od kolorow smokow.Bo te dwa to mialam zolte.Ale nie wiem... nie jestem pewna w 100% i nie chce skłamać.
|
Ej bo w tym temacie byla podana stronka ze smokami ale gdzie ja mam te smoczki wgrac?Pliska odpowiadajcie:)
edit. sorki ze post pod postem... nawet tego nie zauwazylam:) |
Ja do Abry nic nie wgrywałam, więc nie wiem, ale pewnie tak jak zawsze :P
P.S. Nie pisz posta pod postem :P |
Za moimi dwoma żółtymi smoczkami nie przepadałam.Smakołyki mogły pochłaniać nieziemskimi ilościami a moje simy dalej gryzły(niewdzięczne gady).Za to nowy fioletowy jest kochany.Od 5 simowych dni nie dostał ani okruszka przysmaku i ciągle(mimo tego że chyba jest łysy)jest bardzo grzeczny(ekonomiczne stworzonko :lol:).
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:33. |