![]() |
ogólnie to jedno ptanie: kiedy i gdzie pojawiają się te puste miejsca, w jaki sposób robi się tam zaklęcia i jakie to są zaklęcia? :blink:
|
Wystarczy że np. upichcisz babeczke i przepis na nią automatycznie "wskoczy" ci do magicznej księgi kucharskiej. A przepisy to:
- - |
ale to jest prawda na stronie www.livin-it-up.net w rozdziale hacket na samym końcy czyli 4 stronka z tego działu jak sobie ściągniecie to zaboaczycie. Ten grzybek jest taki sam jak ten na którym się siada ale w recenzju przedmootu pisze (po angielsku) coś zawiązane że: "Alicja chciała byc duża" i takie tam bzdety!
|
Jestem bardzo ciekawa czy ktos odkrył te tajne czary w ksiedze czarów :D pewnie nikt
Pozwolicie że zrobie mały konkursik kto pierwszy napisze nam tajne zaklęcie ,wystarczy jedno ale jeśli zna wiecej to doostanie gwarancyjne pierwsze miejsce czyli tytuł "Wspaniałego czarodzieja" :D :P |
Cytat:
|
ja to zaklęcie miałam od razu - to jest "prawdziwy przyjaciel" i jest głupie bo zmenia śliczne pieski i kotki w brzydkich simów <_<
|
Tak , ja ich zawsze palę i mi się robi cmętarz , a potem gdy mi duchy przychodzą używam zaklęcia Wyjście ze skóry i jest gitez -majonez!
|
Ja musiałam zamienić majego pieska w okropnego sima, bo miałam go dość. Wolałam zamienić go w człowieka, a potem utopić, niż głodzić takiego pieska.
|
http://www.thesims.pl/screenshots/abrakadabra/35.jpgMoże jakiś screen z Abry.............
Tutaj są wszystkie amulety. Kóy lubicie najbardziej? Ja lubię DESZCZ BOGACTW. |
A czy macie zdjęcia jak to wygląda? :unsure:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:24. |