TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Wredna, besztająca baba:/:/ (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=24955)

Yin Yang 26.02.2008 12:17

Odp: Wredna, besztająca baba:/:/

Cytat:

Napisał patrysiaz1992
www.insimenator.net
A to jest taki hack po prostu... Nim możesz tyle, że nawet ja jeszcze go nie opatentowałam do końca;). Możesz manipulować poziomem zaspokojenia potrzeb simów, możesz przywracać zmarłych, sprawić, że pojawi się dany NPC (nawet Mroczny Kosiarz;)) itd itd itd... Ale bez insimenatorka już nie potrafię żyć;P... może znajdzie się inne rozwiązanie????:(

Nie wiem czy już nie za późno, bo całego forum jeszcze nie przeglądnęłam ale co do tego hacka... Wszystko (chyba :D ) da się zrobić kodem boolProp TestingCheatsEnabled true :P Bo jak chcesz jakieś NPC to z shiftem klikasz na skrzynce pocztowej i wybierasz z make NPC czy jakoś tak :) A jak chcesz kontrolować potrzeby to wpisujesz ten kod w otoczeniu i jak przejdziesz do swojej rodzinki to możesz przesuwać potrzeby na panelu potrzeb itp.
P.s :D Ta Zadecka tak mnie już wkurzała że wkońcu ją dodałam do 5-osobowej rodziny i każdego nasyłałam na nią po kolei:) Jak by w simach po walce pojawiały się siniaki to Zadecka była by już cała fioletowa bo za każdym razem przegrywała:)

Chantelle 27.02.2008 19:54

Ja mam inny pomysł. Po prostu zamurujcie tą głupią, stukniętą babę! Wcale nie musi umierać, niech sobie po prostu tam siedzi. Przynajmniej nie będzie waliła po łbie ;)

Plemnik z plasteliny 28.02.2008 14:30

ja ją zamurowalem, to se teleportowala xD

ultraviolence 28.02.2008 21:23

Cytat:

Napisał Cara101
Ja mam inny pomysł. Po prostu zamurujcie tą głupią, stukniętą babę! Wcale nie musi umierać, niech sobie po prostu tam siedzi. Przynajmniej nie będzie waliła po łbie ;)

Ej a to nie jest tak, że jeśli się ją ukatrupi to ona się "odnawia" na zasadzie takiego NPC?

sympathique. 29.02.2008 11:44

Ja ją zabiłam piorunem (boolProp) i odeszła z tego świata!! :D Ale jak Kosiarz po nią przyszedł, to zauważyłam, że leży cała spalona, ale... jej torebka jest jak nowa. Jakaś święta ta torebka? :laugh:

Chantelle 02.03.2008 12:31

A wie ktoś jak ją sprowadzić na parcelę? Ja też chcę ją załatwić w formie zemsty! Moja simka zaczęła się całować ze sprzedawcą to ta stuknięta babcia zaczęła ją walić swoją kiczowatą torebką! Chcę ją zamordować, zatłuc, spalić cokolwiek!

_Ada 22.03.2008 11:12

Moja simka też całowała się ze sprzedawcą ,a ta cały czas zamawiała coś do picia, a potem ją policzkowała. Tyle, że moja simka miała dużą reputację, a akurat był tam wampir no i ta baba się zamieniła w wampira ;).

martusia_re2 22.03.2008 14:39

Hehe ja zazwyczaj tą babę olewam :)

ZuuZaa 22.03.2008 15:37

Ta baba jest moim utrapieniem. Jak moja simka z kimś się całuje to ona od razu policzkuje. Mam jej dosyć, wszystko mi psuje :P

Chatoyant 22.03.2008 16:54

Cytat:

Napisał _Ada
Moja simka też całowała się ze sprzedawcą ,a ta cały czas zamawiała coś do picia, a potem ją policzkowała. Tyle, że moja simka miała dużą reputację, a akurat był tam wampir no i ta baba się zamieniła w wampira ;).

To musi teraz ciekawie wyglądać :d
Gdy moja simka/sim się z kimś całują to ona nic im nie robi, chyba że stoi obok.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:50.