![]() |
Odp: Wredna, besztająca baba:/:/
Cytat:
P.s :D Ta Zadecka tak mnie już wkurzała że wkońcu ją dodałam do 5-osobowej rodziny i każdego nasyłałam na nią po kolei:) Jak by w simach po walce pojawiały się siniaki to Zadecka była by już cała fioletowa bo za każdym razem przegrywała:) |
Ja mam inny pomysł. Po prostu zamurujcie tą głupią, stukniętą babę! Wcale nie musi umierać, niech sobie po prostu tam siedzi. Przynajmniej nie będzie waliła po łbie ;)
|
ja ją zamurowalem, to se teleportowala xD
|
Cytat:
Ej a to nie jest tak, że jeśli się ją ukatrupi to ona się "odnawia" na zasadzie takiego NPC? |
Ja ją zabiłam piorunem (boolProp) i odeszła z tego świata!! :D Ale jak Kosiarz po nią przyszedł, to zauważyłam, że leży cała spalona, ale... jej torebka jest jak nowa. Jakaś święta ta torebka? :laugh:
|
A wie ktoś jak ją sprowadzić na parcelę? Ja też chcę ją załatwić w formie zemsty! Moja simka zaczęła się całować ze sprzedawcą to ta stuknięta babcia zaczęła ją walić swoją kiczowatą torebką! Chcę ją zamordować, zatłuc, spalić cokolwiek!
|
Moja simka też całowała się ze sprzedawcą ,a ta cały czas zamawiała coś do picia, a potem ją policzkowała. Tyle, że moja simka miała dużą reputację, a akurat był tam wampir no i ta baba się zamieniła w wampira ;).
|
Hehe ja zazwyczaj tą babę olewam :)
|
Ta baba jest moim utrapieniem. Jak moja simka z kimś się całuje to ona od razu policzkuje. Mam jej dosyć, wszystko mi psuje :P
|
Cytat:
Gdy moja simka/sim się z kimś całują to ona nic im nie robi, chyba że stoi obok. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:50. |