![]() |
Ehh... po co ja zwlekałam z komentarzem?! Mogłam go już dawno napisać! xD Doczytałam tylko do 10 odcinka... i zostawiłam ten komiks. Bo myślałam, że zakończyłaś :| a tu proszę 11 i 12 xD zaraz przeczytam... a tak w ogóle to super FS ;D
|
Fajne tylko nie podoba mi sie to 'hehe' 'hihi' itp.;/ ale tak to super,przeczytalam wszystkie części:)
|
Haha i hihi? Hmm. Tego już prawie nie ma chyba w dialogach, a przynajmniej nie za często xD O to przy okazji powiem, że prace nad 13 :D odcinkiem rozpoczęte, acz pojawi się pewnie pod koniec kwietnia. Więc życzę cierpliwości i pozdrawiam :)
|
Dopiero pod koniec kwietnia??? Szkoda, bo Twój komiks jest naprawdę super. Jest jedym z moich ulubionych na tym forum.
10000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000/10. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek. |
Pod koniec kwietnia.? Każesz na siebie dłuuugo czekać ;P
|
No i kiedy ten odcinke ????
|
Jak widać jeszcze nie teraz. Sorry, nie mam czasu. Ale zaraz będzie długi weekend, więc jak mnie nikt nie wywiezie na jakieś zadupie to zrobię go w końcu. Albo nawet na tym zadupiu też zrobię. Mam więc nadzieję, że do końca tego długiego weekendu odcinek będzie. Jeszcze trochę cierpliwości...
|
Ok no to rób.... czekamy z niecierpliwością B) B)
|
Mi się bardzo podoba :) Ciekawe....:)
Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek :) Pozdro :* |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:02. |