TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Simy są różne. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2779)

Ania_13 20.03.2004 12:08

Cytat:

Originally posted by likagirl@Mar 20 2004, 12:29 PM
:huh: Mój sim gdy brał kapiel, wszedł do wanny w ubraniu!!I kąpał się tak.Dziwne...Szkoda że nie zrobiłam mu fotki to bym wam pokazała.....(Ale i tak nie wiem jak się je wkleja)..... :lol:
Też tak miałam... :lol: Nie tylko kąpał się w ubraniu, ale jak kazałam mu zmienić ciuch to nie było innych oprucz tego co ma na sobie :lol: :D :P

Zaria'dna 21.03.2004 14:05

;) u mnie ostatnio Jan Nowak jak się przebierał w "codzienne ciuchy" to ... nie zalożył ubrania i grubas bez ciuchów łaził mni po domu strasząc swoje dzieciaki (trójkę :D) Fajnie to wyglądało.... ale simy na golasa wyglądają dziwnie .... :rolleyes: wogóle nie mają ... ehm... niczego :D

ps. zna ktoś kod na "kasowanie" tych zabezpieczeń co one otaczają sima kiedy się rozbiera? ;)

źrebaczek 21.03.2004 14:30

Zaria'Dna mi tez sie podobnie zdarzylo,:) ;) ,ale u Mashugow(nie pamietam jak pisze sie nich nazwisko :D ),a mianowicie:dolam temu faciowi zeby poszedl pod prysznic,wyszedl i z cenzurowej chmurki,zamiast przebrac sie w ciuchy to zostal bez cenzury i bez ubrania!!! :D :lol: i jeszcze jego za=ona po pewnym czasie podeszla do niego (sama!!! :unsure: ) i zaczela z nim gadac o nim!!! :blink: :( :) :lol: :D (a i zeczywiscie ich ........to............ :D wyglada beznadziejnie)!

źrebaczek 21.03.2004 14:34

A ja raz zrobilam tak:
gdy ktos tam sie bawil w lozku, tym rozowym(w ksztalcie serca) to skasowalam lozko(mialam wlaczony move_objects on) i tam ich widzialam, a potem oni chodzili po domu bez cenzury :lol: :rolleyes:

likagirl 21.03.2004 15:20

Cytat:

Originally posted by Zaria'dna@Mar 21 2004, 04:05 PM
;) u mnie ostatnio Jan Nowak jak się przebierał w "codzienne ciuchy" to ... nie zalożył ubrania i grubas bez ciuchów łaził mni po domu strasząc swoje dzieciaki (trójkę :D) Fajnie to wyglądało.... ale simy na golasa wyglądają dziwnie .... :rolleyes: wogóle nie mają ... ehm... niczego :D

ps. zna ktoś kod na "kasowanie" tych zabezpieczeń co one otaczają sima kiedy się rozbiera? ;)

:) te zabezpieczenie jak mówisz to jest cenzura i nie ma na nie kodu tylko dodatek.Poszukaj w necie na jakiś stronach o simsach a napewno znajdziesz.Ja kiedyś go miałam ale już nie pamiętam strony

ps.jak znajdziesz taką stonke z tym dodatkiem to podaj :D

Czajniczek 21.03.2004 15:30

Tam nic nie widać. W centrum to dopiero fajnie z thesims.de jest zdjęcie pani z lodami i budki do wypożyczania np. koszyka, wędki to jest takie fajne coś, że w centrum jak jesteś simem to możesz kupować w centrum. I jak sim jest w przebieralni to z sim- żonką możesz różne fajne rzeczy robić

Ania_13 21.03.2004 15:53

Niekoniecznie z sim-żonką, bo nawet ze zwykłą simką <_<

P.S. Gdzieś widziałam takiego mesha i skina kobiety, jak w fotostory Justy (ale ona miała cycki ;) :lol: :D :P )

Zaria'dna 21.03.2004 19:36

jeszcze akurat tego dodatku nie znalazłam :D ale wydarzyło się u mnie dzisiaj coś dziwnego

otóż Anna Nowak i jej córka (Julia) skorzystały z teleportera (no wiecie tego zamiast schodów) i ich buzie na pasku stały się... niebieskie :o (nie wiem jak to odkręcić i je tak zostawiłam). Tego samego dnia urodził mi się już 4-ty Nowak (Szczepan) :D:D:D a kiedy dorósł to stało się coś naprawdę dziwnego. simy się zawiesiły... nie tak dosłowanie... Ale np. dorośli nie mogli wogóle gadać z dziećmi gdyż w ogóle nic się na nich nie wyświetlało a kiedy sterowałam dzieckiem (Adamem)nacisnęłam na drugie (Emilie) to wyskakiwało "odrób lekcje" :D:D:D Kiedy wysłałąm ich na wakacje to było normalnie ale po powrocie to samo. Tak więc ich wyprowadziłam i na nowo wprowadziłam :D :)

likagirl 21.03.2004 19:42

:rolleyes: No dziwne ale Ts1 są trochę pokręcone.Często wyskakują błędy lub gra sie zacina.W TH2 będzie inaczej......... :)

Raphi 21.03.2004 21:09

Skąd ta pewność? Czyśbyś była medium?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:37.