![]() |
Cytat:
|
Oj...
Cytat:
A propo - macie jakieś newsy o Petsach?? ;> Bo ja nie... ;( |
na http://simsweb.pl cosik jest ;]
|
Proszę bardzo:
Na simowym forum BBS, czyli na oficjalnej stronie The Sims 2, pojawił się kolejny nowy post od producenta gry (a raczej producentki). Producentka o imieniu Shannon. Z postu możemy przeczytać informację o nowej możliwości dodatku. Tym razem będą to podłogi. Możemy je teraz dowolnie układać oraz obracać. Dzięki temu powstaną zupełnie nowe style i wzory. Do wiadomości dołączono również trzy nowe screeny, na których możemy również zauważyć zupełnie nowe przedmioty. Jest to nowy model telefonu, zegar w kształcie kota oraz inaczej wyglądające akwarium. Na dwóch ostatnich screenach widać Montimiera Ćwira, który zmywa podłogę. Jest to już prawie pewne. Kolejnym dodatkiem do The Sims 2 będzie Pets. Tekst pochodzi z tej: http://www.simsy.pl/?kat=thesims&page=balanga strony, są tam również zdjęcia, o których była mowa |
No to w końcu będzie ten dodatek czy nie? Juz nic nie rozumiem! (ten kto zaczął ten temat napisał post z jakimś listem przez który nic już nie rozumiem!) :wacko:
|
Cytat:
|
W przeliczeniu na nasze polskie złote ma kosztować 136 zł,a więc tyle samo co podstawowa wersja gry.Ma wprowadzić do gry dużo nowych interakcjii i pzredmiotów dotyczących zwierząt,akcesoriów pielęgnacyjnych i dekoracyjnych dla simów.
Wiem, trochę dużo... :/ A wy co o tym myślicie?? Bo mi się zdaje, że cena teg dodatku nie powinna być wyższa od gry podstawowej... To bez sensu =/ |
CO?? :O Ohh nie tylko nie to, bo z moich przeliczeń miałam sobie uzbierać do września przynajmniej 80zł (i byłam zadowolona)... ale mam nadzieję, że to jakaś plotka :/ Bo to chyba niewiarygodne żeby zwykły dodatek kosztował więcej od samej podstawowej wersji...
|
Cytat:
|
co wy :| ja bylam pewna ze bedzie kosztowac tyle co pozostale czesci czyli cos kolo 79 zl :( no coz nawet jak beda drozsze to petsy musze sobie kupic ;] jak wyszedl wb i pojawily sie wiadomosci o akcesoriach ordzinnych to stwierdzilam ze juz nie bede kupowac simsow dopuki nie wyjda zwierzaki ;]... nie moge sie doczekac nowych info o tym dodatku !!!!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:28. |