![]() |
Cytat:
|
No to by się wydało nielogiczne, wystarczy, że dziecko ma i tak mało dni swojego dzeiciństwa... chyba, żeby przedłużyli wiek dziecka... mnie tam wystarczą weekendy, bo i nawet w nie dziecko nie ma co robić. :) A praca bywa odwoływana?
|
Cytat:
2. oczywiście;). 3. nie, nie mają wakacji:( 4. chyba nie o_O. ale dzień latem jest najjaśniejszy;). |
folder config
Cytat:
|
ej. dlaczego mój sim jak wychodzi w lato na dwór to zakłada kurtkę? :D hm. ja chcę go opalić, a nie. :D czy u Was tez tak jest? :D
|
Ehh... już chciałem napisać że po co jakiś hack skoro jest ten kod, a tu się okazuje że cały ten hack to po prostu plik startowy kodów z wpisanym boolprop useshaders true xD
agnieszka130187 :arrow: Jeśli masz juz taki plik to otwórz go notatnikiem i doklej w nowej linijce właśnie "boolprop useshaders true" ;) |
Cytat:
Mikolay - w lato też czasem jest zimno:P. |
Jestem blada jak ściana!
Wybaczcie, że tak odbiegłam trochę, ale jak ma się opalić sima? :O Kazałam babie siedzieć na leżaku przed domem cały dzień...prawie...a ona nic! Nawet się nie zarumieniła. :con: Co jest???
|
Cytat:
P.S. ale super!! nareszcie dział o czterech porach roku;D. |
Dodatek jest na 1 plycie zawiera informacje o dodatku Impreza Akcesoria Bedzie nowy gril suknie slubne oraz parasolki ogrodowe ktore chronia przed sloncem...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:20. |