![]() |
Ktos wie kody do kapitana Pazura? bardzo sa mi potrzebne
|
Cytat:
1. Wchodzisz na www.google.pl 2. Wpisujesz "Kody do gier" 3.Wchodzisz na pierwsza-lepsza pozycje. 4. I patrzysz gry na "K" Czy to takie trudne i męczące? :| http://www.kody.obywatel.pl/wyswietl...=Kapitan_pazur |
adoptme
pomocy jak zarobic kase w www.adoptme.com
|
Gta Sandreas
W Czasie Gry Robimy Stop I Piszeemy Rocket Ten Kod Jest Na LatajĄcy Plecak !!!!!!!!!! Dzieki Moje Gg 3800192 Imie Moje Krystian I Piszcie Do Mnie Kody Do Gry Cal Of Duty Pa Pa
|
Rayman 2 - The great escape
podczas gry włącz ESC i wpisz GIMMELIFE - pełne życie GIMMELUMS - pięć nowych lumsów GOTHERE - u góry pojawia się napis z tytułem poziomu wybierasz poziom strzałkami |
Cytat:
PS. Jak tam się zalogować? |
Zna ktoś może działające kody do Raymana 3? z góry dziękuję.
edit: Na google wchodziłam i nie znalazłam:( POnieważ one nie działają. www.adoptme.com - zaadoptowujesz zwierzakai bawisz się nim karmisz itd. itp. Musisz kupywać jedzenie:D To jest jakby prostsza wersja www.neopets.com Jak zalogowac się w adoptme: Wciskasz Login, następnie adopt a pet i tam wpisujesz username, password, mail i age. Następnie klikasz next i wybierasz co chcesz zaadoptować pluszaka czy zwierzaka. Jeżeli coś nie działa to nie wiem. |
Dzięki. A na Neopetsach jestem zarejestrowana. Mój nick to abacusca. A kodów do Raymana nie znalazłam.
|
Zna ktoś kody do Aleksandra?
|
Odp: Kody do Gier
Cytat:
Shift+Alt+4 :5000$ Shift+Alt+F10 :wszystkie poziomy trybu misji Shift+Alt+F9 :Wszystkie poziomy trybu snadbox Shift+Alt+U :Wszystkie poziomy wszystkich trybów Shift+Alt+T :Tryb tobles - wszyscy goście bez koszulek. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:05. |