TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Wasze zwierzątka z The Sims (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=3841)

Simfanka#1 07.05.2004 20:18

ee...ja tam wole kotki! :D rzeczywiscie fajowo wyglada jak sie gapi w tv! :lol: o malo co mu galy nie wyleca! :P

Shawnee 07.05.2004 21:05

Wiecie ja zauważyłam że myszy ma sie w domu tylko wtedy gdy ma sie w domu kota :blink: Jak ja nie miałam w domu kota a syf był niezły to myszek nie było a jak kupilam kota i syf w domu był to myszki byly :blink: Moze tylko u mnie tak sie dzieje? :D

anez 07.05.2004 22:28

nie tylko tobie...
myszy pojawiają się żeby kot miał na co polować :P (jakoś musi zapełnić sobie punkty polowania) a bez myszy się przecież nie da :D

---------

Cytat:

Originally posted by likagirl@May 7 2004, 07:26 PM
:D To chyba jakis sklep zoologiczny ale anez a smoczki?Gdzie smoczki? Zapomniałaś.......

nie zapomniałam... za czasów tamtej rodziny Abrakadabry jeszcze nie miałam... niestety za długo ta rodzinka nie funkcojowała - mąż zapadł na nieznaną chorobę.. a ona sobie sama ze zwierzakami poradzić nie mogła... chodziły zaniedbane... za późno pomyślałam o ponownym ożenku... pieski zdechły z głodu, 2 koty sobie poszły :( nie dobrze sie porobiło - niemal jak w prawdziwym życiu... jak sie tak wstępnie abrą nacieszę to pomyślem o ponownym stworzeniu takiej rodziny - fajnia była :D rzeczywiście mieli takie małe takie mini-zoo :D

uppss.. pardon nie zauważyłam że jeszcze nikt się nie odpowiedział po moim ostatnim poście...

hub93 08.05.2004 13:08

Ja zawsze wybieram psy. Kotów nie lubie.
Czy psy mogą pływać w basenie?

P.S. Na swojej stronie mam zamiar zrobić dział o the sims.

------

A zaklęcie jest okropne!!! Myślałem, że później mój pieseczek ukochany się odmieni, a tu! NIC.

Przepraszam za to, że napisałem post pod postem. <_< <_< <_< <_<

Marilyna 08.05.2004 13:23

Ja tam wolę kotki. W prawdziwym życiu mam kotkę :) i w grze też kotkę...
Chciałam się zapytać, czy ktoś z Was miał małe kotki? Ja kiedyś kupiłam kotkę i kocura, ale jeszcze nie mieli kociaków. A wogóle istnieje taka opcja? ;)

Nyśka 08.05.2004 13:47

tak jest taka opcja. Ale aby mieć kotki kwójk kocór i kosica muszą mieć dużo kontaktów.

Marilyna 08.05.2004 13:55

Muszę to koniecznie dzisiaj sprawdzić :) A ty Nyśka, miałaś takie malutkie kotki? :o

Nyśka 08.05.2004 13:59

Tak miałam i psy i koty. A fajna jest kołyska dła zwierząt.Izawsze rodzi sie tylko 1 pupilek. Można go zatrzynać lub sprzedać. Będzie taki sam jak kot lub kotka.

likagirl 08.05.2004 14:02

Nyśka nieprawda!!Zawsze rodzą się 2 pupilki, tyle że jeden jest na panelu rodziny a drugi nie! <_<

Marilyna 08.05.2004 14:04

To one są naprawdę malutkie... a potem rosną? A może od razu są duże :(
Z tego co zrozumiałam to są malutkie, bo skąd ta kołyska...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:53.