TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Podróże - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38439)

lanolina 25.03.2008 09:30

Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.

Halo halo,
być może padło już takie pytanie ale nie mogę go znaleść.
Gdzie jest album ze zdjęciami? Podczas gry wyskoczył mi komunikat, że zdjęcia można przeglądać w panelu (nie wiem jakim nie znalazłam) lub kupić album ze zdjęciami i chwalić się przyjaciołom Simów.

luja 25.03.2008 09:48

Nie jestem pewna ale chyba kiedy klikniesz na telefon lub komputer to jest tam taka opcja z albumem.

Amanda 25.03.2008 10:32

Po kliknięciu na komputer będzie zakładka "zamów album" albo coś w tym stylu. Tyle, że musisz mieć zdjęcia robione przez interakcję simem nie klawiszem "C".

Pozdrawiam
Am

aniba 26.03.2008 10:20

Lepsze Podróże czy Czas wolny?

bouffe 26.03.2008 13:00

Cytat:

Napisał aniba
Lepsze Podróże czy Czas wolny?

Zależy, kto co lubi. Ja jednak proponowałabym Czas Wolny. :D

SylveX 26.03.2008 17:52

Zdjęcia zrobione aparatem mozna przeglądac tam gdzie zwykle w nowej zakładce (F4)

Jacek_K 05.04.2008 19:31

Parcele w podróżach

Nie mogę zrobić nowych parcel na wyspie Twikki. Wyskakuje mi jakiś błąd i że przez to aplikacja zostanie zamknięta. Poza tym gdy buduję hotele ludzie nie chcą się w nich meldować. Jest recepcjonista, boy-e, przychodzą ludzie i zamawiają jedzenie w reustauracji, ale się tam nie meldują. Proszę o pomoc.

Kicia 12.04.2008 08:53

Masz dodatki z neta? Ja też tak miałam, że wszystko działało i jak chciałam wejść na jedną parcelę to się zacinało i wyskakiwał taki komunikat. I musiałam wywalić parę szkodliwych dodatków.

alexandra_rijkaard 02.05.2008 13:02

kilka pytań:
1-jak zrobić żeby ci ludzie z czasu wolnego ciągle ine dzwonili?
2-czy jest jakiś kod który daje chemię między dwojegiem simów między którymi tej chemii nie ma?
3-czy można zrobić tak żeby w jakiś magiczny sposób simy się nie wkurzały jak coś im stoi na drodze i nie mogą przejść tylko jakoś to omijali?
pzdr

psychickid 02.05.2008 14:26

1 - sprzedać telefon.
2 - yyy... najwyżej zrobisz boolpropem i im podciągniesz stosunki na max'a, u każdego z nich. potem tylko wystarczy aby się przytulili i już masz chemie.
3 - tak, poustawiać inaczej meble. :) innego sposobu nie znam. Ty byś się nie wkurzał/ała, gdybyś nie mogłsaa dojść do łazienki, bo np. byłaby tam wielka szafa.?

kurde, czemu piszesz tę wiadomość we wszystkich możliwych temetach .??

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:28.