TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Co sądzisz o tym forum? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38682)

Dsquared 25.08.2008 13:06

Odp: Co sądzisz o tym forum ?

Cytat:

Napisał Kubuss (Post 850873)
A ja lubię to forum z paru powodów:
1. bo na forum jest masa przemiłych, fajnych i sympatycznych ludzi,
2. bo moderatorzy, administratorzy i inni którzy mają funkcjęna tym forum są fajni, i wreszcie wymyślili jakiś konkurs ^^
3. bo lubię bjork i kocham tinn
4. bo mam 42 znajomych których też lubię,
5. bo całe forum jest fajne ^^

aż mnie zemdliło...

ehh.
Forum, jak forum. Są gorsze. Jestem tu tylko dla paru ciekawych osób, piszących ciekawe posty. A reszta... ; )

Cytat:

Napisał beliel (Post 850167)
walnij od razu prosto z mostu, ze to niejaka beliel, bez owijania w bawelne, nie obrazi sie, naprawde =/

a tak w ogole to chyba sie domyslam o kogo chodzi, heh...

nawet jak jesteś cyt" idiotką" ...wychodzi na to, że kocham idiotki o___O <3

Dignity 25.08.2008 21:56

Cytat:

Napisał bjork (Post 850140)
Niestety dostrzegłam też jedną osobę która albo jest strasznie niedojrzała emocjonalnie, albo STARA się być super prowokacyjna i kontrowersyjna, a może najzwyczajniej w świecie jest idiotą ;)
Nie napiszę kto to, ani też nie chcę wdawać się z tą osobą w polemiki w poszczególnych tematach (inni to zrobili i jakoś tylko zostali przez nią zwyzywani - a bycie zwyzywanym wcale nie należy do przyjmności ;) - taa kto powiedział, że jestem odważna i stanę do konfrontacji ;)), bo jest strasznie egoistyczna i zamknięta na jakąkolwiek zdrową krytykę ze strony innych osóbka.
Ot tak miałam ochotę się podzielić informacją, że jest ktoś kogo ewidentnie nie lubię i wręcz tym kimś gardzę. No trochę mi ulżyło...

OH :O a ja dostrzeglam osobe, ktorej wszyscy na forum liza dupe a za chwilke znowu ja obrabiaja =0 KTO TO MOZE BYC? NIE NAPISZE KTO BO WIECIE, NIE CHCE SIE WDAWAC W KLOTNIE ALE MIMO TEGO I TAK PISZE TEGO POSTA!!!!! =)))
jak nie chcesz wdawac sie w polemiki [jak ladnie to ujelas, kudos!] to po prostu sie zamknij i nie pisz, ok? :) [aha, zeby nie bylo, nie kaze ci sie zamykac i nie pisac na forum, tylko jak nie masz zamiaru i ochoty sie z kimkolwiek klocic to po prostu nie odpowiadaj?!] tbh, myslalam ze po ponad 2 i pol roku na tym forum w koncu przestane byc ta wannabe prowokatorka, oh well, tak juz widocznie pozostanie :[
w ogole to super, ze znasz mnie tak dobrze jakbys byla moim ojcem. egoistyczna, idiotka, zamknieta na krytyke [prosze cie, pisalas o kims innym? bo narazie to ja nie widze zadnej krytyki z twojej strony - tylko jakies pomysly wyssane z dupy :)].
jezeli juz jestesmy przy krytyce - ja znosze krytyke a nawet odpowiadam na krytyke w taki sposob na jaki mam humor =)
tak wlasciwie to nie wiem za co mna tak gardzisz i strasznie nie lubisz.
bo nie masz chyba zbyt wielu powodow, dorosla 'kobieta' a chce sie bawic w takie dziecinady typu 'powiem nie powiem hihihi'.
imo, to ty szukasz zaczepki i jak tu zrobic aferke na forum tylko cos ci nie wychodzi. za bardzo sie starasz sprowokowac? :)

OOOO ZEBY NIE BYLO ZE OFFTOP KTOREGO BTW NIE ZACZELAM =)

lubie to forum, ALE WIECIE SA CZASAMI OSOBY KTORYCH NIE LUBICIE I WTEDY JEST TROCHE GORZEJ :(((((((

a powazniej, to poznalam na sz i sw duzo fajnych osob, z niektorymi nawet pisalam kiedys obsesywnie smsy <3 ogolnie wspominam bardzo dobrze i wiele temat rozbawilo mnie do lez <3

xx

Mika 26.08.2008 13:32

nie sadzilem ze to powiem ale zdadzam sie z toba do polowy posta

aha a ja lubie to forum gdyz ja tu jestem i jest tutaj szi =) oprocz tego lubie ludzi z czata i w ogole

STAR 26.08.2008 21:25

Lubię to forum za przemiłych ludzi i pomoc w każdej sytuacji . No i oczywiście za bez sensowne gry na OffTopie.

A teraz bardzo chcę przeprosić wszystkich , ale mam problem i niestety nie mam gdzie go napisać... Może mi ktoś pomóc ?

Witam . Mój problem jest taki że nie mogę zmieniać kolorów czcionki , nie mogę wstawiać emotikonek i wogóle nie mogę pisać normalnie postów tylko muszę pisać ' Szybki post ' . Nie mogę się nikomu wpisać na stronę profilu bo wyskakuje : '

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters. '
Czy napisze ' Hej . ' czy długą wypowiedź , i tak nie wejdzie.
I jak normalnie nacisne POST i wszystko napiszę to i tak ciągle wyskakuje to wkurzające ; The message ... '

Może ja coś źle robie ?

P.S. Nawet gdy napisze szybkiego posta , nie mogę go edytować . Po prostu wyświetla się kolejna wiadomość taka jak powyżej .
P.S.2 Pisząc to pisałam nowy temat ... niestety , The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters. / zrobiłam ctr+c

Jeszcze raz bardzo przepraszam za offtopa ale nic nie mogę zrobić . I jeśli mi odpowiecie możecie usunąć ten post .
Z góry dziekuję .

Dignity 26.08.2008 22:07

byl juz temat o tym :| sa jakies bledy z forum i nikomu nie dziala te opcje, musisz recznie pogrubiac, pochylac, ogolnie edytowac <3

STAR 26.08.2008 22:11

Aa bardzo dziękuję !

Vegeta 30.08.2008 11:34

Koffam forum i was też koffam :*

lithium 30.08.2008 14:16

sOOpCiO!!!

Chryzantem Złocisty 30.08.2008 14:30

A my Ciebie nie koffamy <3333

Lubię interesujące osoby które prowadzą interesujące dyskusje na tym forum
I że kiedy masz pytanie to ktoś chociaż postara się Ci pomóc ;p

tiki taki i kasztanki 02.09.2008 16:20

To forum jest Fajnie :)
Tyle ,że mnie nikt nie lubi :(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:00.