![]()  | 

Odp: Co sądzisz o tym forum ? 

Cytat: 

ehh. Forum, jak forum. Są gorsze. Jestem tu tylko dla paru ciekawych osób, piszących ciekawe posty. A reszta... ; ) Cytat: 

| 

Cytat: 

jak nie chcesz wdawac sie w polemiki [jak ladnie to ujelas, kudos!] to po prostu sie zamknij i nie pisz, ok? :) [aha, zeby nie bylo, nie kaze ci sie zamykac i nie pisac na forum, tylko jak nie masz zamiaru i ochoty sie z kimkolwiek klocic to po prostu nie odpowiadaj?!] tbh, myslalam ze po ponad 2 i pol roku na tym forum w koncu przestane byc ta wannabe prowokatorka, oh well, tak juz widocznie pozostanie :[ w ogole to super, ze znasz mnie tak dobrze jakbys byla moim ojcem. egoistyczna, idiotka, zamknieta na krytyke [prosze cie, pisalas o kims innym? bo narazie to ja nie widze zadnej krytyki z twojej strony - tylko jakies pomysly wyssane z dupy :)]. jezeli juz jestesmy przy krytyce - ja znosze krytyke a nawet odpowiadam na krytyke w taki sposob na jaki mam humor =) tak wlasciwie to nie wiem za co mna tak gardzisz i strasznie nie lubisz. bo nie masz chyba zbyt wielu powodow, dorosla 'kobieta' a chce sie bawic w takie dziecinady typu 'powiem nie powiem hihihi'. imo, to ty szukasz zaczepki i jak tu zrobic aferke na forum tylko cos ci nie wychodzi. za bardzo sie starasz sprowokowac? :) OOOO ZEBY NIE BYLO ZE OFFTOP KTOREGO BTW NIE ZACZELAM =) lubie to forum, ALE WIECIE SA CZASAMI OSOBY KTORYCH NIE LUBICIE I WTEDY JEST TROCHE GORZEJ :((((((( a powazniej, to poznalam na sz i sw duzo fajnych osob, z niektorymi nawet pisalam kiedys obsesywnie smsy <3 ogolnie wspominam bardzo dobrze i wiele temat rozbawilo mnie do lez <3 xx  | 

nie sadzilem ze to powiem ale zdadzam sie z toba do polowy posta 
	aha a ja lubie to forum gdyz ja tu jestem i jest tutaj szi =) oprocz tego lubie ludzi z czata i w ogole  | 

Lubię to forum za przemiłych ludzi i pomoc w każdej sytuacji . No i oczywiście za bez sensowne gry na OffTopie. 
	A teraz bardzo chcę przeprosić wszystkich , ale mam problem i niestety nie mam gdzie go napisać... Może mi ktoś pomóc ? Witam . Mój problem jest taki że nie mogę zmieniać kolorów czcionki , nie mogę wstawiać emotikonek i wogóle nie mogę pisać normalnie postów tylko muszę pisać ' Szybki post ' . Nie mogę się nikomu wpisać na stronę profilu bo wyskakuje : ' The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters. ' Czy napisze ' Hej . ' czy długą wypowiedź , i tak nie wejdzie. I jak normalnie nacisne POST i wszystko napiszę to i tak ciągle wyskakuje to wkurzające ; The message ... ' Może ja coś źle robie ? P.S. Nawet gdy napisze szybkiego posta , nie mogę go edytować . Po prostu wyświetla się kolejna wiadomość taka jak powyżej . P.S.2 Pisząc to pisałam nowy temat ... niestety , The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters. / zrobiłam ctr+c Jeszcze raz bardzo przepraszam za offtopa ale nic nie mogę zrobić . I jeśli mi odpowiecie możecie usunąć ten post . Z góry dziekuję .  | 

byl juz temat o tym :| sa jakies bledy z forum i nikomu nie dziala te opcje, musisz recznie pogrubiac, pochylac, ogolnie edytowac <3 
	 | 

Aa bardzo dziękuję ! 
	 | 

Koffam forum i was też koffam :* 
	 | 

sOOpCiO!!! 
	 | 

A my Ciebie nie koffamy <3333 
	Lubię interesujące osoby które prowadzą interesujące dyskusje na tym forum I że kiedy masz pytanie to ktoś chociaż postara się Ci pomóc ;p  | 

To forum jest Fajnie :) 
	Tyle ,że mnie nikt nie lubi :(  | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:00. |