![]() |
Odp: Który Sim jest najgłupszy?
Eee, co Wy gadacie, Nowak jest fajny ;P Jak przychodzi do sąsiadów to go nie wpuszczam i tyle (zresztą prawie nigdy sąsiadów nie wpuszczam). I jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy, że dużo je, bo chyba tyle, co inni...? Jak się nie podoba jego ubranie, to można je zmienić. U mnie zawsze na końcu wraz z Anną rozbudowują dom, mają dzieci i psa ;)
Do Ćwirów też nic nie mam, tylko ostatnio nimi nie gram. Kawalera już dawno ożeniłam, tą blondynkę Papużkę wydałam za mąż za stworzonego Sima, a ta druga została gwiazdą i ma dwa adoptowane psy. A dom tych Mashugów zawsze mi się podobał, no bo było to fajne łóżko ;P Pamiętam, że dawno temu, jak odkryłam, co oni mogą w nim robić, to aż rodziców zawołałam do kompa xD Teraz nie mogłam w nich grać, bo nie miałam Światowego Życia. W odwiedziny w Zwierzakach to zawsze przychodzą mi Tiffany i Brad, no i Gotyccy. Ci drudzy mają fajną chatę, tylko bardzo trudno jest wprowadzić faceta na szczyt kariery, bo strasznie dużo przyjaciół trzeba mu skombinować. A ponieważ gram bez kodów, no to... często mi się już nie chce. A tak jeszcze co do tematu... To mnie najbardziej irytuje ta Gienia Kat, bo ma za mały dom na tyle kotów. Nie nadążam z opróżnianiem kuwet, no to leją po domu. Żarcie z misek znika w zastraszającym tempie, więc często przenoszę je do środka, żeby inne zwierzaki nie wyjadały. Za to wtedy nie ma jak przejść po tej chałupie... :/ No i oczywiście jest ten Miły Wacuś, często też miałam z nim problemy, jak stawał w drzwiach i trzymał moich Simów przez 2 dni na balkonie -.- Wkurzająca jest też cała ekipa reżyserów, projektantów i choreografów w Gwieździe, takie teksty puszczają, że żal... Ach, no i oczywiście fanatyczny wielbiciel. Wiecie, że już parę razy ukradł Monice Papużce nagrodę Simmy? :( Moje psy ciągle za nim ganiają, to wtedy czasem sobie idzie. Tragedia normalnie. Za to uwielbiam... Pannę Lucynę ze Starówki, która wróży z ręki. Nieźle poprawia humor, odwiedzam ją, jak moi Simowie są na skraju wyczerpania ;P |
Najbardziej nie lubię Boba (mam angielską wersję językową, więc u mnie Jan Nowak to Bob Newbie) - raz kochanego Nowaka chciałam przerobić na dżentelmena :D przebrałam go w eleganckie ciuchy, dałam porządną pracę (doszedł na prawie sam szczyt kariery - brakowało mu zaledwie 3 kreski!) umiejętności miał na max, jedyne co mnie wkurzało to sama jego osoba; nie wiem czy zauważyliście, ale często simy mężczyźni bekają, albo drapią się po bokach, to trochę nieeleganckie zachowanie :/ i ta jego bródka :D miałabym ochotę mu ją zgolić... szkoda, że się nie da!
Dla mnie Ćwirowie (albo Świrowie - nie wiem jak jest w polskiej wersji) też nie są za mądrzy.. niedawno z ciekawości użyłam programu i wydoroślałam ich córkę, Kasandrę. Tatko Ćwir pogadał chwilę z córeczką i potem zaczęli się całować... na oczach Majki! (albo Belli w ang.) Potem na zmianę robiłam, żeby raz całował Majkę, raz Kasandrę i w ten sposób skłóciłam mamę z córką :D |
Dla mnie też wszyscy sa dziwni :P [i głupi]
|
Kasandra Ćwir. >.< Histeryzuje cały czas, neurotyczka jedna. xd
|
Henryk Ćwir. :((
|
ćwir [cała rodzinka] i ten cały nowak ._.
|
najbardziej nie lubię rodziny Ćwir ...
|
Lubię:
Papużki, Ćwirów, własne rodzinki Nie lubię: Nowaków a najbardziej nie lubię Kawalera |
Ni nawidzę rodzinki Ćwir, a najbardziej Hnryka :(
|
Mnie wkurza Jan Nowak -.-' Bo zawsze kiedy ktoś dzwoni do mnie podczas kiedy on jest u mnie w domu to jak ja odbiorę to on mnie policzkuje :/
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:15. |