![]() |
mam do was taka prosbe.... a wlasciwie do tych co maja zestaw swiateczny.... sciagnalem juz sobie duzo dodatok z thesims2.ea.com, ale nie moge znalezc stroju mikolaja :D wezcie spakujcie jakiegos ludka i wgrajcie do neta i mi podajcie linka :) plis
|
Nigdzie nie mogę kupić
Wczoraj kożystając z okazjii pojechałam do łodzi najpierw weszłam do media marktu w galerii łodzkiej - tam nic nie ma nawet ts2 , potem do empiku również nic poszukiwałam i nic miałam jeszcze nadzieje , ze w empiku na piotrkowskiej bedzie tam też nic pytałam w biurach obsługi i mi powiedzieli , ze takiego dodatku to w ogóle nie ma , ze sobie coś wymyśliłam . :con: :( :( :( :( :( :( ;(
|
Moze zamow na www.merlin.pl albo www.allegro.pl wtedy kurier przywiezie Ci do domu grę ... ;)
|
Cytat:
ja już kiedyś zamawiałam i co musialam drozej zapłacic za kuriera a płyta doszła mi z tygodniowym opóznieniem do d*** z takimi internetowymi sklepami :con: |
Cytat:
|
A ja już korzystałam z merlina i wszysko było ok ;).
|
A u mnie jest (tzn. 100 km odemnie :P). Merlin to dobry sklep. Bardzo... Już rozmawialiśmy na forum, na jego temat (bodajże w temacie o Nocnym Życiu). Ja jestem zadowolony. Produkty sprzedawane są taniej, a płacą za kuriera, to tak jakbyś kupiła normalnie w sklepie dopłacając 2 zł ;) Bardziej boje się Allegro, tam sprzedają zwykli ludzie, a w Merlin to sklep internetowy, tutaj mamy doczynienia z pewnym rodzajem firmy, która nie oszukuje.
|
Cytat:
ta tyle , że wszystcy chwalą merlina a taka rzecz właśnie przydarzyla mi sie na merlinie :con: |
Od wczoraj mam The Sims 2 Zestaw Świąteczny i mam pewno pytanie do posiadaczy owego dodatku. Z tyłu opakowania, na jednym z obrazków jest fotka z simką która ma pewną fruzurkę-kapelusz elfa. Czy macie tą fyzurkę w grze bo ja przekopałam wszystkie i u mnie jej nie znalazłam.
|
Czapki elfa z uszami są dla dzieci i nastolatków chyab tylko. Przynajmniej ja tam tylko je widziałam;) Ach i są we fryzurach pod gwiazdką tak jak farbowane;)
Martynka |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:30. |