![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaje je tu!
Właściwie to nic. Tylko, cokolwiek sim nie robi będzie wokół niego poświata i trochę wolniej spadają paski potrzeb. Większych zmian nie zauważyłam.
|
słyszałam, że jakoś można dostać lampę dżina. jak to zrobić?
|
|
Cytat:
|
Helena - dostanie lampy z dżinem nie zależny do niczego, po prostu jest to losowe ( w Czasie Wolnym).
Jeśli natomiast posiada się Nocne Życie, to po zadzwonieniu po swatkę przynosi ona lampę zawsze :) |
Cytat:
|
Mam pytanie..zastanawiam się czy kupic....i właśne czy da się tam zrobic wystawe ciast czy dań??
|
Jednocześnie jest i to i to.
Ty możesz wystawić ciasto, a inny zawodnik może wystawić kanapki z szynką. |
Dziękuje...a jak wziąśc w tym udział??
|
Oczywiście na parceli gdzie znajduje się takowy stół musi znajdować się też i kuchnia, w której możesz przyrządzić konkursowe potrawy, a dokładnie jest napisane tak kiedy klikasz na lodówkę: "Potrawy na konkurs -> i dalej wybierasz jaką potrawę na konkursie chcesz wystawić tzn. w zależności od umiejętności sima, klikasz, sim przyrządza i potrawa znajduje się po wykonaniu w wyposażeniu" dalej klikasz na takiego faceta/kobietę co ma taką plakietkę na ubraniu i jest tylko jedna opcja wyślij potrawę na konkurs potem automatycznie sim idzie do konkursowego stołu i schodzą się też inni. THE END.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:52. |