![]() |
Odp: Ile czasu ładuje Wam się gra?
Wejście do gry - minuta
Do okolicy - 40 sec Tworzenie rodziny - 30 sec Wejście do rodziny - 30 sec ( jak jest mniejszy domek to wtedy jakieś 20/30 sec, jak jakiś większy to około 50 sec) |
Jak grałem dwoma dodatkami to ze 2 minuty - od kliknięcia w ikonkę po wejście do rodziny
Teraz mam 5 dodatków i ładuje się z 5 minut... Hah ;p Można dostrzec pewną zależność xD |
mi krótko się ładuje (to zależy od ilości simsów na parceli oraz wielkości domku)
|
Mi się gra ładuje różnie. Ale szybko zazwyczaj :) no ale to też zależy od dodatków nie tylko z neta, one też spowalniają grę :)
|
przez osiedlowe życie nie mogę wchodzić do bloków:(
Ładowanie trwa ponad godzinę - tylko gdy wchodzę w rodzinę otoczenie - 5-10 minut a bloki mi się wogóle nie ładują zainstalowałem sobię łatkę, mam nowego laptopa a nie działa według mnie to chamstwo przez co już więcej nie kupię simsów wolę trójkę |
wprawdzie już nie mam TS2, ale ładowało mi się krótko, kilkanaście sekund (ok. 20 sek.)
|
Sama gra - 1minuta
Familly - 3-5minut Tworzenie rodziny 2-5minut Otoczenie - 2-6minut. |
teraz,jak mam prawie wszystkie dodatki wgrane i "kupę" śmieci z neta to długo..nie patrzyłam co prawda na zegarek.
Czasem myślę,żeby coś "wyrzucić" ,ale zanim się zastanowię co,no bo wiecie,każdy dodatek wiąze się z innym,a poza tym nie chce tracić czegoś,i tak to jest ,że męcze się , czekam,czekam,i czekam,ale wkońcu pojawia się czarna plama i następnie otoczenie gry !! Wtedy jestem hapy ;] |
Wejście do gry - 30 s
Do okolicy - minuta Tworzenie rodziny - 2 min Wejście do rodziny - na dużym 2 min na małym 30 s |
Mi się bardzo krótko ładuje max. minuta.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:26. |