![]() |
Odp: Ile Macie Dzieci w Rodzinkach??:)
Cztery. Bo to ludzki limit.
|
Ja mam różnie. Jak zaczynałam to chciałam spełnić takie życzenie mojej simki na 10 dzieci.
Potem nie wiedziałam co zrobić z potomstwem. Bo mam bardzo dużo rodzin w moim MIlowie. Strasznie długo sie ładuje. Lubie tez robic domy dziecka. Adoptuję na potegę! Ale z nimi też jest klopot.Zaczęłam je po dorośnieńciu po prostu usuwać. Luie jak jiest trudno, pełno brudnych pieluch wszedzie, cuchnace stare butelki,wrzeszczące niemowlaki, dzieci próbujace robic lekcje. A miedzy tym wszystkim jakas miotająca sie simka i niania. Ale jestem potem zmęczona! Ale to jeden taki dom na okolicę. Lubię adoptowac niemowlaki i nadawac im dziwne imiona np. slodyczy: jest twix i mars i knoppers. Albo imiona owocowe czy warzywne. Głupota, no nie? Ale zabawne. W normalnych rodzinach mam zazwyczaj jedno dziecko; pech jak sie zdarza bliźnieta jak wczoraj np. Jedno żeby zachować nazwisko i genealiogie rodu. Potem ono idzie na studia i znajduje partnera albo nadprogramowego bliźniaka bierze za partnera. |
Po jednym lub po dwa, ponieważ + dorośli to już czterech.. nie lubię mieć dużej gromady simów. Taki chaos ..
|
Jedno, góra dwójkę. Z małymi dziećmi czy niemowlętami, zwłaszcza tymi drugimi, nie ma za bardzo, co robić, poza przewijaniem i karmieniem nie ma dla nich zbyt wielu opcji.
|
Ja raz miałam 5 dzieci 1 już było na studiach a 3 była w wieku szkolnym i 1 było niemowlakiem. Ale zazwyczaj mam 2 lub 3 maksimum. No chyba że mnie coś najdzie wtedy mam 5.
|
Zawsze miałam 2 dzieci, dziewczynkę i chłopca, rzadko miałam 3-4 dzieci. :)
|
Ja duuużo.... Czasami i po sześcioro. Ale zamierzam się ograniczyć, bo tak rozbudowałam drzewo genealogiczne, że czasem godzinę mi zajmowało odwiedzenie wszystkich i wyrównanie grupy wiekowej kodem :/
Teraz maximum troje. |
Lubię robić dwójkę dzieci, ale jak dorastają to trzeba się nimi zająć, rodzinki im założyć, a mnie się nie chce prowadzić 2 rodzin jednocześnie :P Dlatego z bólem serca rodzinom które lubię robię tylko po jednym dziecku żeby przedłużyć linię ;p
|
Różnie to bywa. Zazwyczaj od 2 do 5.
|
Ja w obecnych rodzinkach mam tak, od 2 do 6 dzieci. Zdarza się że robię im więcej dzieci. :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:56. |