![]() |
Odp: 'Why me?'
No dobra.... Blakie przebił Iana :D
Odcinek jak zwykle wspaniały(szkoda klawiatury xd) Większych błędów nie przyuważyłam Jak wrócisz jesteś zobowiązana dać więcej Blak(i)e(go)^^ |
parę błędów się wkradło :)
wypisałam je sobie. Głównie to są początki zdania z małej litery i brak spacji. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i jeszcze jedna malutka uwaga. cały czas 'iż'! lepiej by wyglądało 'że' :) ogólnie fajny odcinek, podoba mi się :> Blake to neizłe ciacho. Myślę, że był przyjacielem Troya. Ale to takie moje podejrzenie :P |
Ja napisze tylko co mi się rzuciło w oczy, i co jest bardzo, bardzo złe, a mianowicie:
tracisz swój elegancki, przyjemny styl pisania na rzecz mowy potocznej, trzepakowej. Nie będę się rozpisywać bo moi poprzednicy już to zrobili, ale jak dla mnie, jest to slaby odcinek w porównaniu do poprzednich:] |
Hmm, nie chce byc niemila, ale chce byc szczera, wiec ujme to tak - odcinek nie jest zly, ale w porownaniu do innych - dosc slaby. Ale nie wyszedl zle, wg mnie bylo w nim duzo dialogow i, jakby to ujac, "tlumaczen" o co cho, wiec i tak wyszedl dobrze :) (bo w koncu pisac dialogi, tlumaczyc i jeszcze opisywac nie jest tak latwo, nie? :D)
Super zdjecia, a Em ma fajowe jeansy ;D Ps. Milego pobytu w Bieszczadach :) |
Ładnie, ładnie. ;)
Szczęścia życzęęę . <3 ; ** |
Śliczniee . <3 ; **
w ogóle fajnie piszesz . ^^ wciąąga. ;D |
Dziękuję za komentarze. Błędy zostały poprawione poprzez net w telefonie i wtedy po raz pierwszy przeczytałam odc. w całości. Ogólnie opublikowałam go 5 min. przed wyjściem/ wyjazdem i praktycznie napisany został by po prostu 'coś było', nakreślony ' na szybko' ( co może wyjaśni ten niedopracowany język ) - bo bardzo chciałam wrócić i zastać morze komentarzy - niestety troszkę się zawiodłam.
Co do odc. - mnie on również nie zachwyca - tak jak was i wbrew temu, iż pojawił się Blake ( na obozie nazwany 'Bloksem' xp ) odcinek nie należy do moich ulubionych, a moim pupilkiem i tak na zawsze pozostanie Ian.:rolleyes: Wiem już jak zakończy się FS - jest wiele elementów które dopiero później dopasuje... ale to tak nawiasem ;) pozdrawiam i skoro już pytacie - jeden z najlepszych obozów na jakich byłam ^^ |
No i (bardzo) spóźniony komentarz Liv.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeden z Twoich gorszych odcinków, kto wie, czy nie najgorszy. Jestem bardzo zawiedziona, bo nie przyłożyłaś się do tekstu (co widać po moich "quote`ach"). Odcinki "na szybko" rzadko kiedy wychodzą. No cóż, nietrudno domyśleć się, że nasz nowy to kumpel Troya. I trochę dziwi mnie jego stosunek do niej. Czemu się tak uczepił tej Emmy a nie np. Robin? I co niby ma znaczyć jego wypowiedź, która jest "tapetą" tego odcinka? Czyżby tak od razu zobaczył w niej przyjaciółkę? Trochę sztucznie to wyszło. Zdjęcia nie były robione na szybko (i chwała Ci za to), ale nie na samych zdjęciach opiera się FS (a przynajmniej nie w tym przypadku). Cóż, nie wiem, ale jakoś nie przewiduję żadnego poważniejszego zwrotu akcji w związku z pojawieniem się Blackie`go. 7/10- bo jak na Ciebie odcinek bardzo słaby. No ale z drugiej strony jak mogłaś napisać fajny odcinek, kiedy po głowie chodziły Ci Bieszczady? ;) Cieszę się razem z Tobą, że wyjazd był udany :) |
Cytat:
Dlaczego nie Robin? - to dobre pytanie, ale... kto powiedział, iż się uczepił. Czy Robin wygląda na osobę nieszczęśliwą, potrzebującą pomocy i ciepła? Nie sądze ; D Na pierwszy rzut oka widać, że Blake to dobry człowiek. Z tą przyjaciółką - nie do końca taki ma to wydźwięk . Dziękuję za szczerość - co do oceny - Boli mnie jak cholera! :P Ale trudno. Nie żałuje Bieszczad i ani na chwilkę nie oderwałam od nich myśli od czasu napisania ostatniej linijki tekstu. Taka cena. pozdrawiam :D |
już nadrobiłam ;p kurcze piękne foty <3 no ja mam nadzieję ,że bardziej się zaprzyjaźnią ,bo może wyniknie z tego coś fajnego :) pisz !
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:38. |