![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
hej! może ktoś wie jak coś wsadzić do wyposażenia sima, nigdzie nie moge znaleść takiej opcji, mój sim musi zanieść jakąś potrawe do pracy na konkurs i za nic nie wiem jak to zrobic :/ heeeelp!
|
Cytat:
|
A ja mam takie pytanie. Czy kąt padania i kierunek promieni słonecznych zmienia się w ciągu dnia, czy tak jak w TS2 ciągle słońce świeci z jednej strony, że ciagle ta sama czesc domu byla w cieniu?
|
Witam
Mam pytanie jak uruchomić kody w sims 3 na kasę. Te z wciskaniem ctrl+shift+b lub c nie działają i nic nie powodują jedynie błysk ekreanu. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Umożliwia sąsiadom przeprowadzanie się, branie ślubów, awansowanie i inne postępy w życiu. Dzięki temu Twoje miasto jest zrównoważone, żywe i pozostaje interesujące z biegiem czasu. Zalecane ustawienie: włączone. Taka informacja pojawia się po najechaniu kursorem na opcję "włącz postęp historii". Ja osobiście wolę nie sprawdzać, co się stanie gdy ta opcja zostanie wyłączona. Nie chcę żeby moje simy umarły w samotności i ubóstwie :P |
Czy simy które spotykamy w mieście chodzą ciągle w tych samych ubraniach?
|
Trudno powiedzieć, bo na przykład panią Zadek ciągle widzę w tych samych ubraniach, ale simy które zrobiłam sama, i które później spotykam w mieście grając inną rodziną, częstą chodzą w ubraniach, których dla nich nie projektowałam.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:05. |