![]() |
Odp: Atelier Invidii Semper
Ależ śliczna :)
Ta szrama dodaje jej uroków, a prezentacja naprawdę trafiona i dopracowana. Super :D EDIT: Ze mnie to jednak jest osioł. Pytam cię o ubranie, którego sama użyłam :P Zmyliły mnie te ramiączka. Nie przyglądałam się wcześniej :) |
Niepowtarzalność to jeden z dominujących atutów Twoich prezentacji. Zawsze masz nowy pomysł na historię, którą przedstawiasz. :)
Podoba mi się ta zimowa sceneria, bo bardzo pasuje do klimatu baśni. Co do simki, najbardziej zwracają moją uwagę duże, zdumione oczy. Ponadto stylizacja simki wydaje się być tajemnicza i do końca nieodgadniona - dokładnie jak w baśni. ;) |
Po prostu bogini seksu(bez urazy) super wygląda pamiętam metaforze która była o rodzinia Hak beznadzieja wszystkie takie sztuczne a to cudo
|
Nie podobają mi się brwi... jakoś tak nie pasują, może są za jasne... sama nie wiem. Oczy ma śliczne, ogólnie simka bardzo ładna ;)
|
Przesliczne sa te twoje simki :) Masz dryg do tego.
a szczena mi opadla jak zobaczylam "skrzydla" na plecach simki "Margarethe" =o mogla bys zdradzic skad one sa ? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuje Wam bardzo kochani, nie lubię cukierkowych przemów, ale dużo znaczą dla mnie Wasze komentarze, każdy jest mile widziany:D |
Zerknęłam tutaj i naprawdę mi się spodobało!
Świetnie, a ta ostania prezentacja jest rewelacyjna. Simka jest piękna, a te życzenia na końcu mega. Gratulacje. |
Luthienne jest boska <3
Tylko wg mnie wygląda troszkę jak umarlak (co nie znaczy że mi to nie pasuje) x3 |
Luthienne to przecież pierwsza twarz z drobnymi zmianami. Robisz przezaje:)iste prezentacje, tylko simki maxisowe.
|
Krzykacz
miło wiedzieć, że moje życzenia zostały przez kogoś zauważone! Insane tak, ona miała przypominać zamarzającego człowieka;) Anonimowe Alkocholiczki cóż, nie zgodzę się z tym stwierdzeniem, bo wiem, ile czasu poświęciłam tej simce;) Co do prezentacji- dziękuję, je też uwielbiam:) Coś zaniedbałam ten temat, głównie przez Heltemodiga, ale postaram się coś wymyślić, jeśli komuś chce się to oglądać:) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:33. |