TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Simy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=248)
-   -   Atelier bezsennej (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51731)

Charionette 27.12.2009 21:54

Odp: Atelier Invidii Semper

Ależ śliczna :)
Ta szrama dodaje jej uroków, a prezentacja naprawdę trafiona i dopracowana. Super :D

EDIT: Ze mnie to jednak jest osioł. Pytam cię o ubranie, którego sama użyłam :P Zmyliły mnie te ramiączka. Nie przyglądałam się wcześniej :)

cerastes 29.12.2009 12:36

Niepowtarzalność to jeden z dominujących atutów Twoich prezentacji. Zawsze masz nowy pomysł na historię, którą przedstawiasz. :)
Podoba mi się ta zimowa sceneria, bo bardzo pasuje do klimatu baśni. Co do simki, najbardziej zwracają moją uwagę duże, zdumione oczy. Ponadto stylizacja simki wydaje się być tajemnicza i do końca nieodgadniona - dokładnie jak w baśni. ;)

Mixliarder 29.12.2009 12:46

Po prostu bogini seksu(bez urazy) super wygląda pamiętam metaforze która była o rodzinia Hak beznadzieja wszystkie takie sztuczne a to cudo

Vipera 29.12.2009 12:57

Nie podobają mi się brwi... jakoś tak nie pasują, może są za jasne... sama nie wiem. Oczy ma śliczne, ogólnie simka bardzo ładna ;)

Aisha_91 29.12.2009 21:44

Przesliczne sa te twoje simki :) Masz dryg do tego.
a szczena mi opadla jak zobaczylam "skrzydla" na plecach simki "Margarethe" =o

mogla bys zdradzic skad one sa ?

Invidia Semper 30.12.2009 17:21

Cytat:

Napisał Gio (Post 1178247)
Cóż za śliczna dzikuska :)
Nie wiem jak Ty, ale ja bym jej dał na imię Pokahontaz :D

Nie nie, to z założenia miała być Luthienne xd Dziękuję Gio, dzikusy też mogą być ładne! ;p

Cytat:

Napisał Cailleach (Post 1178913)
Ależ śliczna :)
Ta szrama dodaje jej uroków, a prezentacja naprawdę trafiona i dopracowana. Super :D

Mam słabość do takich blizn i szram;)

Cytat:

Napisał aniołek (Post 1180429)
Niepowtarzalność to jeden z dominujących atutów Twoich prezentacji. Zawsze masz nowy pomysł na historię, którą przedstawiasz. :)
Podoba mi się ta zimowa sceneria, bo bardzo pasuje do klimatu baśni. Co do simki, najbardziej zwracają moją uwagę duże, zdumione oczy. Ponadto stylizacja simki wydaje się być tajemnicza i do końca nieodgadniona - dokładnie jak w baśni. ;)

To właśnie miałaby być taka elfio-baśniowa prezentacja, dziękuje aniołku!:)

Cytat:

Napisał Arti (Post 1180445)
Po prostu bogini seksu(bez urazy) super wygląda pamiętam metaforze która była o rodzinia Hak beznadzieja wszystkie takie sztuczne a to cudo

Hm...zawsze inaczej edytuje się już stworzonych simów a takich których kreujesz sam od samego początku^^ ale dziękuję Ci bardzo ;)

Cytat:

Napisał Vipera (Post 1180462)
Nie podobają mi się brwi... jakoś tak nie pasują, może są za jasne... sama nie wiem. Oczy ma śliczne, ogólnie simka bardzo ładna ;)

Właśnie wiem, muszę sobie w końcu ściągnąć jakieś porządne brwi, zawsze zbywam ten problem;)

Cytat:

Napisał Aisha_91 (Post 1181204)
Przesliczne sa te twoje simki :) Masz dryg do tego.
a szczena mi opadla jak zobaczylam "skrzydla" na plecach simki "Margarethe" =o

mogla bys zdradzic skad one sa ?

Dziękuję!:) Skrzydła, hm...to jest cały skin, z tego co pamiętam z tsr ;>

Dziękuje Wam bardzo kochani, nie lubię cukierkowych przemów, ale dużo znaczą dla mnie Wasze komentarze, każdy jest mile widziany:D

Krzykaczus_Pospolitus 30.12.2009 18:06

Zerknęłam tutaj i naprawdę mi się spodobało!
Świetnie, a ta ostania prezentacja jest rewelacyjna.
Simka jest piękna, a te życzenia na końcu mega.
Gratulacje.

Iminashi 10.01.2010 21:34

Luthienne jest boska <3
Tylko wg mnie wygląda troszkę jak umarlak (co nie znaczy że mi to nie pasuje) x3

Anonimowe Alkocholiczki 10.01.2010 22:39

Luthienne to przecież pierwsza twarz z drobnymi zmianami. Robisz przezaje:)iste prezentacje, tylko simki maxisowe.

Invidia Semper 14.01.2010 17:07

Krzykacz
miło wiedzieć, że moje życzenia zostały przez kogoś zauważone!

Insane
tak, ona miała przypominać zamarzającego człowieka;)

Anonimowe Alkocholiczki
cóż, nie zgodzę się z tym stwierdzeniem, bo wiem, ile czasu poświęciłam tej simce;)
Co do prezentacji- dziękuję, je też uwielbiam:)

Coś zaniedbałam ten temat, głównie przez Heltemodiga, ale postaram się coś wymyślić, jeśli komuś chce się to oglądać:)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:33.