![]() |
Odp: Jaką długość życia simów preferujesz?
No to w takim wypadku może warto dodać do ankiety opcję: "inna", czy coś w ten deseń? :)
|
no tez tak, sądzę że to dobry pomysł ;)
|
Ja daję długą, zmieniam trochę, np nie lubię niemowlaków i tak je zmieniam od razu w małe dzieci (chociaż niemowlaki i tak to jakieś mutanty bo dziwne stroje mi posciągało z GW :|)
|
Ja mam zawsze epickie życie i wtedy niemowlakom daje 6 dni albo 9 a czasami nawet 11dni
małym dzieciom daje przeważnie 15-18 dni dzieciom w wieku szkolnym tak do 25 dni nastolatkom 27-30 dni młodym Dorosłym simom 36-40 dni dorosłym 42-47 dni emerytom 56- 60 dni. |
Cytat:
Jeśli chcę jak najszybciej rozwinąć miasto to wtedy krótkie z włączonym na maksa modem postępu historii. W większości czasu jednak preferuje delikatnie zmienione normalne. :D |
U mnie simowie mają:
niemowlę- 3 małe dziecko- 5 dziecko- 10 nastolatki- 18 mł. dorośli - 30 dorośli-25 emeryci- 28 w sumie 119, chociaż czasami zmieniam... |
Ja często zmieniam w zależności od tego czy gram normalną rodzinką czy rodzinką wampirów to wtedy zmieniam na normalną długość i nic im tam nie zmieniam.
|
Cytat:
|
Re: Jaką długość życia simów preferujesz?
Mrufka - a testingcheatsenabled? Po kliknięciu z shiftem na sima powinno byc "wywołaj zmianę wieku" :)
|
Ja zawsze gram z wyłączonym starzeniem, obojętnie czy chodzi o TS3 czy TS2 :P
Po prostu kiedy się napracuję nad jakimś simem i jestem z niego zadowolona, nie chcę żeby się zmieniał i później umierał, wolę mieć ich na zawsze. :D Poza tym wystarczy mi, że w prawdziwym życiu czas szybko mija. :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:14. |