![]() |
|
Odp: .
Cytat:
|
Odp: Kawały o Simach
No to ja wymyśliłam sama takie coś:
Simka mówi do swojego męża: - Kochanie, już niedługo są urodziny naszego synka. Musimy iść na zakupy. Zadzwonić po taxi? - Po co? Wystarczy tylko przejść na tryb kupowania. Nawet nie musisz wychodzić z domu. - No tak, ale jak ty chcesz dostać się do trybu kupowania. Przecież wtedy musisz opuścić tryb życia. - odpowiada żona po namyśle. - No fakt, nie pomyślałem o tym. Ale przecież można Moveobjects on. (Wiem, że okropne). |
Idą dwie simki i jednamówi do drógiej
- Czy tata czyta cytaty tacyta ? Powtórz - Czy tata czyta czytaty tacyca ?? - Mówi dróga Wiem że głupie Idzie sim i widzi swojego kumpla który cieszy się i jednocześnie płacze ten 1 mówi -Czemu się cieszysz? -Bo mi żona zmarła -A czemu płaczesz ?? -Bo za nim zapisałem gre, to komp sie zaciął A to przerobione Idą dwie simki, jedna szybciej, dróga w prawo :D |
Dobra to beznadziejne ale napisze
Idą simy przez miasto i widzą cmokających się simów. jeden sim pyta się drugiego:Są Walentynki?? a na to drugi:Ty fujaro nie widzisz śniegu są Święta Bożego Narodzenia! pierwszy odpowiada:AHA!! drugi:czemu ja musze kolegować się z tym "człowiekiem prehistori!? |
Jest sobie sim . Patrzy sie w brudny prysznic .
Simka mu mówi : -Kogo ci przypomina ten prysznic ?? -Ciebie , chyba niedomyłaś zębów ..... |
Cytat:
Ok, ja też dodam jakiś.....beznadziejny: Sim, któremu gracz tworzył dom bez kodów i dodatków z neta, udziela wywiadu: - Proszę nam powiedzieć jak pan żyje na codzień? - Ano zwyczajnie....prysznic, śniadanko, czarno-biały program... - Co pan zwykle jada? - O! Właśnie obiad się ugotował, mogę panu opowiedzieć: to taka mieszanka z... - Przepraszam bardzo, ale czuję jakiś niemiły zapach skarpetek! - No to mój obiad! - I smakuje panu? - Proszę przestać się nabijać.....bez dodatków takie życie.... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:50. |
|