![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
A te owoce co dochodzą da się kupić w krajach wakacyjnych czy trzeba samemu nasiona znaleźć ? Wyczytałam, że w Egipcie są owoce granaty, ale nie widziałam, aby gdzieś można było je kupić...
|
ODP 1:
Tak, obydwa są. Na pełne paski musisz wpisać kod testingCheatsEnabled true (bez początku "boolProp..") . I PRZY WYŁĄCZONEJ PAUZIE przytrzymujesz i przeciągasz sobie pasek. Możesz też za pomocą tego samego kodu przytrzymać shift i kliknąć na skrzynkę pocztową, wybierając opcję " wszystkie potrzeby statyczne" wtedy paski wszystkich domowników są zaznaczone na maksymalnie zielono i nie spadają. Gdy chcesz przywrócić normalne paski, klikasz z shiftem na skrzynkę i wybierasz "potrzeby dynamiczne". A co do move_objects: musisz wpisać moveobjects on/off do okienka kodów. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no byc moze przez te ksiazki ale muzse ich teraz poszukac, mam nadzieje, ze nie bedzie to trudne
|
Cytat:
|
Owoce można też zebrać w krajach wakacyjnych.
W Chinach jest Sad Hana, gdzie rośnie pomelo i wiśnia. We Francji mamy Nektarnię z dwoma rodzajami winogron (trzecie znalazłam w jakimś grobowcu). A w Egipcie jest sad (nie posiada on swojej nazwy), gdzie można zerwać granaty i śliwy. |
Cytat:
Dodatkowe nasiona winogron mozna kupic u specjalnego sprzedawcy we Francji za antyczne monety. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:55. |