![]() |
Odp: Problemy z misjami
Jednak chciałabym sama przejśc te misje, nie chce modów, bo zamulają mi grę. Dziękuje za odpowiedź co do nektaru, ale co mam zrobić z tym muzeum i piwnicą?
|
Mam problem z chinami. W misji każą mi, żebym zdobył 2 pospolite artefakty. 1 już mam. Ale drugiego nigdzie nie ma! Sprawdzałem wszystkie grobowce i kilka parcel publicznych. Z góry dziękuję za pomoc.
|
fryciuuniaaa, nie bedziesz miała topora na ścianie, jesli go juz, niewazne skad, masz w wyposażeniu. Generalnie, mozesz zapomniec o tej misji. Uzywaj topora i juz.
Sprawdziłam, nawet w celu zresetowania okolic wakacyjnych przeniosłam moja rodzinke do nowej okolicy, wszystko sie rzeczywiscie zresetowało, powróciły znaleziska (choc klucze dalej tkwia w zamkach :) ), a topor na scianie juz nie wisi. A ja mam pytanie, bo uparcie dążę do całych kolekcji - czy ktoś zna wszystkie 4 elementy kolekcji "niebezpieczne stworzenia"? |
Witam
Mój problem dotyczy dwóch misji we Francji: 1) Misja, w której poszukujemy strażników muzeum. A dokładniej etapu: znajdź źródło odgłosów. Po zejściu na dół w pomieszczeniu są dwa pomniki oraz trzy "strzałki" na podłodze wskazujące na ścianę. Jedną ze wskazanych ścianek mogłam od razu "zbadać" i przejść dalej. Przy pozostałych natomiast nic się nie dzieje. Nie ma żadnych opcji. Próbowałam manewrować tymi pomnikami, ale do niczego nie doszłam. Co tu trzeba zrobić? 2) Misja, w której przeszukuję piwnicę jakiegoś gościa o nazwisku Dultien (nie jestem pewna czy dobrze napisałam). Schodzę do tej piwnicy, umieszczam klucz na miejscu i wchodzę do pomieszczenia, w którego rogu stoją trzy pomniki, a podłoga jest w pewnych miejscach zabarwiona na niebiesko i czerwono. Tu także próbowałam przesuwać pomniki we wszystkie kierunki, ale nic. Pomniki, jak narazie, irytują mnie najbardziej. Momentami zapominam, że to symulator życia. Podchodzi to raczej pod przygodówkę ;) W każdym razie, wolałabym przejść te misje niż używać jakichś kodów. A nie ma sensu chyba przerywać czegoś co i tak będzie trzeba kiedyś przejść :/ |
mumiatomium, nie mumifikatro, to metal, widac je w widoku mapy, sa zwykle 2-3 na krancu, kolo takich małych ruinek. Mozna tez kupic na targu
ASA17, czytaj podpowiedzi na ścianach Cytat:
@modedit: nie pisz 2 postow pod rzad, uzywaj opcji edytuj. |
Cytat:
Właśnie na mapie mi nie pokazuje gdzie sie znajdują. Tak samo mam taki problem w misji w chinach tez mialam jakies kamienie znalesc owszem na mapie pokazywaly i jak tam szłam to ich tak naprawde nie było.... Chyba jakis błąd mam w grze czy co Prosze o pomoc |
ona, szukaj naprawde na skraju mapy. Nie powiem Ci, w ktorym miejscu, bo mapa obracamy ciągle. Ale po brzegach szukaj. kolo wejscia do takiej jakby starej kopalni (chyba nie działajacego) w gorach
|
U mnie wystarczało popłakać nad nagrobiek i pojawiała się dziura i tam były kości :)
|
przepraszam jesli sie powtarzam po kimś ... ale gdzie jest ten magiczny przedmiot z chin ktorym rozwala sie te głazy ? oO'
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:43. |