TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Nowoczesny Apartament - Akcesoria (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52973)

Łezka 13.03.2010 11:49

Odp: The Sims 3 - Nowoczesny Apartament - Akcesoria

Masz rację Aniu!

anie_1981 14.03.2010 14:09

Heh, teraz łatwo mi grę chwalić, bo się naprawiła... Wcześniej też jak niektórzy psy na niej wieszałam. Ale mam niezłą frajdę, bo dzięki grzebaniu w necie i znalezieniu rozwiązania problemów, mogę nadal grać na moim zapisie! Ja gram wyłącznie rodzinami EA, więc mam już któreś z kolei pokolenie. Kibicuję Ćwirom, Kawalerom i Zadkom (Właściwie Darlingom, bo wskrzesiłam męża Agnieszki Zadek i ona była ostatnim żyjącym Zadkiem). Gram teraz praprawnukami Kasandry Ćwir (bo oczywiście dopilnowałam, by się urodziła). Ostatnio dużo siedzę w domu Agnieszki Zadek. Jej zdjęcia jeszcze wiszą w pokoju dziecinnym, jak trzyma na rękach pierwsze swoje dziecko, Roy'a Eric'a... Dużo by pisać, ale to nie temat do tego.

Tofik 14.03.2010 18:47

mee ale nudy co tam?

Wampirencja 17.03.2010 21:26

Mam pytanko, czy po zainstalowaniu tego dodatku gra się na "Wakacjach" czy też na płycie z "Nowoczesny apartament". Pytam, bo mam uszkodzoną płytkę Wakacji i bardzo by mi to pomogło...

Dziękuję z góry :)

Starlight 17.03.2010 21:36

Włączasz na Nowoczesny Apartament :)

Łezka 17.03.2010 22:27

Tak. Potwierdzam Wampirencjo, wówczas uruchamia się grę z płyty NA. Chociaż zanim go zainstalowałaś, a miałaś uszkodzoną płytę WP i nie mogłaś grać to trzeba było w Donwload Managerze wprowadzić kod licencyjny gry przy czym wcześniej się zalogować... wcześniej usunąć dodatek, pobrać zainstalować i grać bez płyty. Ja tak mam z Na, bo mój napęd nie czyta płyt z The Sims 3 i The Sims 2 RiO.

anie_1981 18.03.2010 11:03

Ja tam nie mam żadnych problemów z płytami od Simsów. Trzeba się z nimi obchodzić jak z jajkiem, bo nośniki nie są najlepszej jakości. Moje płyty widziały mój napęd tylko raz, gdy robiłam sobie ich kopie. Mam więc na dysku obrazy wszystkich trzech płyt z Simsami 3 i Daemon Tools'a jako wirtualny napęd CD/DVD. I wszystko śmiga... Tylko podstawowa gra bez żadnych łatek nie chciała się tak uruchomić, ale po patch'ach, WP i NA bez problemów mi się gra włącza.

Wampirencja 18.03.2010 20:48

Hm, chyba faktycznie zrobię obrazy płyt. Dziękuję za rady i odpowiedź :)

anie_1981 19.03.2010 11:05

Tylko taka rada. Nie rób z tych obrazów normalnych płyt, bo się na 100% źle wypalą. Plik z obrazem też się źle wypali, nie będziesz mogła nic zrobić taką płytą. Żeby wypalić obrazy płyt na płytę, trzeba je najpierw spakować, np WinRar'em. Więc nie ma sensu w ogóle ich wypalać, obrazy sobie leżą na dysku... i nic im nie jest. W The Sims 2 też tak było. Obrazy płyt z podstawką, Na studiach i dwoma lub trzema innymi dodatkami można było wypalić na płytę niespakowane, ale zdecydowaną większość trzeba było spakować przed wypaleniem. Czasem to żałuję, że sprzedałam już swoją kolekcję dwójki, ale chyba i tak bym już w dwójkę nie grała. Zostały mi po dwójce tylko zwierzaki, bo nikt ich ze znajomych nie potrzebował.

Łezka 20.03.2010 18:45

Co do dodatku... uważam, że im się udał. Fajne meble, ubrania... bardzo mi się podoba i polecam wszystkim jego kupno.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:00.