![]() |
Odp: PORADNIK - Jak zainstalować rzeczy z internetu (pliki packages)
Zawsze je kasuję przed włączeniem gry:(
|
A może masz skórki dodatkowe, a nie zastępcze? No bo występują właśnie w tych dwóch wersjach. Skórki przy których jest dopisek "default" zastępują te oryginalne w grze, a te "non default" dodają dodatkową "kropkę" koloru skóry w CAS.
|
nie mam nic takiego:(
skiny pobierałam non default |
jak będziesz w CAS,to wybierz odcień skory.a jak otworzy Ci się okno ze skinami,to kółkiem myszki przesuwaj w dol,powinny Ci się pokazać skiny,a jeżeli nadal ich nie masz,to przejrzyj ten temat,czy aby na pewno masz porządnie wszystko zainstalowane :D
|
Nie mam myszki x>. Nie no inne rzeczy/mody mi chodzą. Ale zobaczę jeszcze. :D
|
Jak nie masz myszki to spróbuj klawisze góra\dół lub +\- na numerycznej, może zstąpiłoby to rolkę myszy.
|
No to napiszę od początku. Otóż nie pojawiają mi się pliki packages w simsach. Mam prawidłową lokalizację folderów (zaktualizowana gra) i nowy resource.cfg. czyściłam cache i nadal nic. Co mam robić? Proszę o pomoc
|
1. Albo nie usunęłaś wszystkiego po starej metodzie jeżeli jej używałaś.
2. Albo nie pobrałaś nowych wersji modów. 3. Jakieś pliki konfliktują ze sobą. (Jeżeli NAPRAWDĘ jest tak jak mówisz to może być tylko któraś z powyższych opcji) No chyba, że mówisz o zwykłych plikach package czyli meblach etc. To wtedy nie ma bata, żebyś miała wszystko dobrze zrobione. |
Modów nie używam. Grę przeinstalowałam i używam dodatków już od nowego sposobu po przeinstalowaniu. I niestety chodzi mi o meble, fryzury itd. które nie pojawiają mi się w grze
|
No właśnie, czemu te pliki package się nie pokazują w grze? -.-
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:59. |