![]() |
Odp: zumzoolowe simy
Ładny,ładny.
Ale mam nieco wrazenie,ze ma usta pomalowane,albo taki skin albo nie wiem.. W ogole ciuchy i wlosy ma super ;DD |
Myślę, że te usta, to przez skin, ale nie jestem pewna czy to nie przypadkiem pomatka, ale nie przypominam sobie, abym takową robiła.
|
ten słodziak wymiata :D jest zaje.. ekhem, to znaczy bardzo fajny :D
ciuchy są wyczesane, włosy też :) tylko te jego usteczka ;) |
Ołki, sprawdziłam. Te usta to definitywnie sprawka skinu. :)
|
Ale i tak jest fajny ;D
Nawet z tymi ustami |
Oh, dziękuję. :*
I według mnie też nie wygląda źle z tymi ustami. Wiem, nie powinnam oceniać własnych simów, ale taka jest prawda. Przynajmniej wedlug mnie, że wygląda spoko. Oczywiście jeśli ktoś dzieli ze mną poglądy, to proszę pisać. A jeśli ktoś się nie zgadza, to też proszę pisać. Będę wdzięczna za komentarze. |
No to ja się spytam
kiedy coś nowego? |
Łoj, nie mam bladego pojęcia.
Ale przecież(przecierz?) jest teraz długi łikend, to napewno znajdę trochę czasu by coś wykombinować. |
Ja będę inna. o,o
Nie wiem.. ale obejrzałam 3 ostatnie simy i żaden mi się nie spodobał. Moim zdaniem mają dziwne końskie twarze, skośne oczy z brzydkimi tęczówkami.. jakieś usta nie ten teges, i wgl. jakieś nie takieś. o,O I ta szminka w tym ostatnim.[*] |
No cóż, każdy mam inny gust, a mi się akurat skośne oczy podobają. Bardzo.
I jak już wcześniej napisałam, to nie jest szmninka, pomatka, błyszczyk, ani nic innego, tylko skin. A nie posiadam w grze szminki nie szminki, więc nie mogłam tego zmienić. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:31. |