![]() |
Odp: Vincent and Marco
Te teksty poprostu wbijają w podłoże! :D:D
Foty cudowne... Zwłaszcza trzecia. ;) Dziewczyny, kłaniam się w pas! ^^ Leizar jest boski, mam nadzieje, że dołączy do obsady na stałe. :P Zdjęcie, na którym daje Viperze różę... Na jej miejscu tez bym sie rozpłynęła. ;) Libby - postrach z gwoździarką. :P Dyskusja Chrupka z Vorgiem na temat tego kto jest najseksowniejszy i hasło o transwestycie mnie zastrzeliły. xD Chcę więceeej! :D |
Yeeee! Tak rudzielcu, to ja prosim fotoski z moimi cudnymi !
Chyba się zakochałam we własnym simie ;| hahaha, dobra odwala mi:D |
Cytat:
Cytat:
|
łał!!To mnie po prostu rozwala.Mina smutnego chrupka mnie rozwaliła :D
|
Coraz bardziej to mi się podoba - takie kulisy Waszych FSów :)
Teksty coraz lepsze i śmieszniejsze :) Vorg nawet się załapał - super :D Proponowałabym jeszcze Lena :) |
Nie wiem co powiedzieć ?!
Teraz się uśmiałam, a jeśli mówisz że cz. III będzię bardziej śmieszna to muszę się przygotować. Położyć poduszki koło fotela, żebym się nie obiła jak przy cz.II bo normalnie spadłam z krzesła Łohoho ... nie mogę się doczekać cz. III :D Edit: A to że mam fotel na kółkach, który się kręci to miałam karuzele wraz z parkiem rozrywki :P :P I mam nadzieję, że w cz. III też :D:D:D |
O ludzie! To jest boskie! Uśmiałam się po pachy, a nawet jeszcze bardziej. Powalające.
I nie wiem co więcej napisać, bo chyba to wystarczy. Ujęłam to w krótkich słowach, ale jest gites. :D Jezu, trzymajcie mnie! CAła jeszcze się trzęsę ze śmiechu! |
widzę że temat bije rekordy popularności... :D cieszę się dziewczyny że lubicie naszych chłopców :D
chrupcio ciekawe co byś zrobił gdyby Vorg miał zły dzień i za takie hasło odgryzł by ci głowę? :D ermine będzie więcej będzie, cierpliwości :D Viperko to mają być w całkowitym negliżu, w częściowym negliżu czy bez negliżu? :D:D:D:D Libby to się powtórzy, więc tym razem będę trzaskać foty jak paparazzi ha ha xD Violet mina chrupcia powala, mnie samej się podobała :D Searle ja mam plana, więc bądź cieprliwa a zobaczysz Lena :D Paulasia12 mistrzyni tekstów wymiotła nas naszym scenariuszem :D nie wiem czy uda mi się ją pobić, jak chociaż wyszczerzą wam sie ząbki to będę się cieszyć :D zumzool przykleimy cię do fotela, może być? :D |
Nie za dużo i nie za mało rudzielcu :D
Klaty muszą być, to wiadomo ! a reszta, to już jak uważasz ;) |
Edit: "mistrzyni tekstów wymiotła nas naszym scenariuszem" :D :D
Chodzi o Viperkę tak Rudzielcu ? xDD |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:51. |