![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
dobry plan! ide usunac stol i postawie nowy, tam zaniosl ta pizze wiec pewnie tam musi byc
|
Cytat:
Jeśli chodzi o TANIEC IMPREZOWY to on się po czasie sam odblokuje ;) Nie bedzie mozliwosci oczywiscie wybrac opcja "Taniec Imprezowy" ale sim będzie tańczył ;) Taka opcja jest tylko w wierzy np. która ja miałem w domu Ale jest ok :) |
Cytat:
...................... |
nie bądź natrętna,jak ktoś będzie wiedział,to odpowie,nie musisz ponawiać pytania w tak krótkim czasie
|
Ja mam takie pytanie ponieważ moja simka ma juz 4 poziom gwiazdorstwa i 3/4 zapełniony ten pasek w karcie gdzie opisana jest jej cała "kariera celebrytki"
Więc wejdzie na 5 poziom jak pasek się zapełni czy jak ? bo zawsze dodawało gwiazdki jak poznała kogośc sławnego ale ja nie moge spotkac nikogo kto ma 5 gwiazdek |
w punktach szczęścia życiowego jest mapa gwiazd za 20tys. i dzięki niej znajdziesz celebrytow z piątym stopieniem
|
Dzieki za info :*
|
Aj te problemy z PZ. Otóż moja simka uzbierała 60tys, więc postanowiłam, żeby się przeprowadziła do większego apartamentu. I co? Nie mogę wybrać żadnego poza 2 najtańszymi. Dlaczego? Czy dlatego, że tam już EA wsadziło swoje ludki? No jak mnie to irytuje!
|
ja sie uporalam z pizza, teraz mi simke wcielo, klikam zeby mi ja pokazalo i pokazuje ale jej nie widac tam;| czyli jest ale jej nie ma
|
To chyba najbardziej spartolony dodatek wszechczasów ;(!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:23. |