![]() |
Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry
raczej wampiry przybywali by z nowo przybytymi simami do miasta, więc pozostaje kątrola każdej z nowych rodzin
|
No właśnie o tym piszę, to mało prawdopodobne, żeby gra wprowadziła do miasta wampiry... Ja już parę dni w to gram i jeszcze mi się żaden nowy wampir w mieście nie pojawił. Były tylko te stare, które od początku mieszkały w mieście. Pokąsały, paskudztwa jedne, parę osób i je zaraziły, więc dostały bana :D
|
A mi dziś przyszedł do głowy pomysł, żeby zarazić wampiryzmem całe miasto. Ale jednak uznałem, że pozarażam tych, na których mi zależy, czyli przyjaciół mojej zajefajnej wampirzej rodzinki.
Nie wiedziałem też, że wampirze nastolatki uczą się tak szybko umiejętności. Syn mojej Wampirki nauczył się perkusji na maksa w około 7 godzin, drugie tyle zajęło mu nauczenie się Sportu na ten sam poziom. Ale już dorosła uczy się wolno... |
wampiry szybko uczą się tylko w nocy
|
Cytat:
|
samych pozamieniał czy wampir zmienił?
|
Cytat:
Oczywiście teraz jest więcej tych wampirow. Do miasta wprowadzily sie też nowe. |
Mamełe ma rację. Też tak miałam. Mam przyjaciół, są normalni, za jakiś czas spotykam ich na mieście i są wampirami :/. Powymyślali jakieś kretyństwa, tak jak z tym nagłym zajmowaniam mieszkań/domów :/.
|
Trzeba poszukać moda, może już jakiś jest. Nie wyobrażam sobie tej gry z ciągłym odwampirzaniem. Ja wampirów nie lubię, ale myślę, że innym też przeszkadzałoby na dłuższą metę ciągłe wydawanie 3 000 na odwampirzacze.
|
Ło. Super.
Przed chwilą dostałam cyfrowe akwarium naścienne i wannę 'majestatyczna grota', której nie można kupić, i jest wart 12000 tylko za bycie osobistością :O @Edit i znowu akwarium 8) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:16. |