TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Pozostałe gry z serii The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=216)
-   -   The sims Średniowiecze-Dyskusja ogólna. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58333)

Scheiße 26.03.2011 17:49

Odp: The sims Średniowiecze-Dyskusja ogólna.

Koniec instalacji, komputer się wyłączył. Po prostu super!

Ejak 27.03.2011 12:39

Jaki jest transport w The Sims: Średniowiecze ?

Chryzantem Złocisty 27.03.2011 12:40

z buta

patryk916 27.03.2011 13:11

Cytat:

Napisał Ejak (Post 1379183)
Jaki jest transport w The Sims: Średniowiecze ?

Jeżdżenie konno

Scheiße 27.03.2011 13:16

@patryk916 gdzie to widziałeś, można wiedzieć?

Chryzantem Złocisty 27.03.2011 13:18

no właśnie,też pierwsze słyszę

annadomini 27.03.2011 14:50

Nie ma żadnego transportu, sim z miejsca na miejsce wlecze się niemiłosiernie, szczególnie jak ma iść do kramu wiejskiego :o

Przeszłam całą tą misję "Nowe początki" tzn, wykonałam wszystkie misje dostępne w grze, mam teraz do wyboru czas wolny albo od początku budować nowe królestwo.
Wzięłam czas wolny, ale można grać tylko głównymi bohaterami i nic sie nie zmienia oprócz tego, że nie mamy misji do wykonania a więc jest jeszcze nudniej.
skończywszy cały poziom odblokowałam jakieś kiepskie stroje i teraz mogę grać od początku z tym, że można wybierać tak jakby aspiracje królestwa, tzn, że mogę zbudować supermocarstwo albo wysoko rozwiniętą kulturę itd...
Ogólnie: STRASZNA NUDA!

kalafjor 27.03.2011 18:43

Mogli tą grę dać PEGI 16 i dać więcej morderstw i rzeczy, które nie są dozwolone 12 latkom. No ale nieee. Trzeba zarabiać na naiwnych dzieciach. :|

ultraviolence 27.03.2011 19:34

Gra zła nie jest, ale fakt, zróżnicowaniem to ona nie grzeszy. Grafika bardzo mi się podoba (w zasadzie każdy sim ma w sobie coś urzekającego), elementy wyposażenia również, ale na miłość Boską, oprawa graficzna nie jest najważniejsza! Podjęli się fajnego tematu, ale nie byliby sobą, gdyby czegoś nie... ykhm, zepsuli :P Szybka jazda w TS3 to jest, a o konnej w średniowieczu, to oczywiście możemy sobie tylko pomarzyć. Dziwnie to wygląda, jak król przechadza się po swoim królestwie z buta, w pojedynkę. Tragikomedia normalnie.

Chryzantem Złocisty 27.03.2011 19:36

no,i jak idzie do miasta a jakieś złodziejaszki mu grożą i chcą okraść.w prawdziwym średniowieczu za coś takiego by ich na kole połamali albo wypalili na czole "IDIOTA".
i ten durny komunikat "Ratunku!Okradają mnie!" noż jasna śrubka,to się broń,jesteś królem czy lamą?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:41.